Support ons!

De vooruitgang in de medische wereld is enorm en leidt tot vele successen. Kinderen met ernstige ziektes worden volwassen. Echter niet zonder schade. De jongeren hebben veelal te maken met blijvende gevolgen van de ziekte of de behandeling.

Emma at Work werd vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC in 2006 opgericht vanuit de gedachte dat men kinderen naast medische ook maatschappelijke zorg wilde bieden.

Emma at Work werkt aan de toekomst van deze talentvolle en gemotiveerde jongeren. Door te onderzoeken waar hun passie ligt, ze onderdeel uit te laten maken van de arbeidsmarkt en – waar nodig – bij te spijkeren. Zo worden ze uitgedaagd en geprikkeld en wordt hun toekomst iets om naar uit te kijken.

Emma at Work is een non-profit organisatie en bemiddelt ongeveer 150 jongeren per jaar naar een werkplek die echt bij ze past. Daarnaast worden jaarlijks ongeveer 100 jongeren ondersteund door middel van coaching of training. Een missie van groot maatschappelijk belang die we door steun van velen – van clubleden tot vrijwilligers – kunnen volbrengen.

Draagt u Emma at Work en haar talent een warm hart toe?

U kunt clublid worden, een schenking doen of uw expertise delen.

We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  1. Club van 1000
  2. Donateurs
  3. Kruiwagens
  4. Vrijwilligers
  5. Sponsoring in natura
  6. Nalatenschap
  7. Organiseer een actie

Hier onder staan alle mogelijkheden toegelicht.

Steun Emma at Work!

Donatie

Emma at Work pakt aan
samen met o.a.:

1. Club van 1000

Door onze 10 jaar ervaring en wortels in het Emma Kinderziekenhuis/AMC weten we dat een deel van onze doelgroep het zwaar heeft: jongeren vanaf 15  jaar die juist hun eerste stappen op de arbeidsmarkt nog moeten zetten.

Voor deze bijzondere, maar kwetsbare groep start Emma at Work de Club van 1000. Een ambitieus plan: duizend bedrijven die jaarlijks duizend Euro doneren. Hiermee stelt u Emma at Work in staat om deze jongeren te begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past.

Word lid van de Club van 1000 van Emma at Work en creëer samen kansen voor ons meest kwetsbare talent!

Ons eenmalig financieel steunen kan natuurlijk ook. Uw gift is veelal fiscaal aftrekbaar

Word lid van de Club!

2. Donateurs

Emma at Work beweegt met de markt mee. We blijven onderzoeken en vernieuwen. Zo ontstaan nieuwe initiatieven die ons in staat stellen ons talent nog beter te ondersteunen.

Dat kunnen we niet zonder u. Help ons te bouwen aan de toekomst van een nieuwe generatie.

Uw gift is van enorme waarde!

U kunt ook belastingvrij schenken, via een schenkingsovereenkomst, notariële akte of uw testament. Schenkingen van elke omvang zijn van harte welkom.

Emma at Work kan uw steun goed gebruiken om ons talent met een (fysieke) beperking te stimuleren, op te leiden en een kans te bieden op een plek in de arbeidsmarkt.

Emma at Work is een door de overheid erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u via een schriftelijke overeenkomst – een notariële akte is niet meer nodig – met belastingvoordeel aan ons schenken.

Als u contact met ons opneemt krijgt u de schenkingsovereenkomst thuis gestuurd. U kunt er dan ook voor kiezen om uw schenking via een automatische machtiging te laten verlopen.

Mocht u liever de overeenkomst via een notaris laten verlopen dan is dit ook mogelijk.

Voor meer informatie over de aftrekbaarheid van uw gift, gaat u naar de website van de Belastingdienst. U kunt HIER snel berekenen wat uw belastingvoordeel is.

Bel 020 566 4773 of Mail ons!

6. Nalatenschap

U kunt ook via uw testament nalaten aan Emma at Work.

Als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkende organisatie is Emma at Work geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting. Uw schenking komt geheel ten goede aan het doel. 

U kunt Emma at Work opnemen in uw testament als (mede)erfgenaam (erfstelling). Emma at Work ontvangt dan een door u bepaald percentage van uw nalatenschap. Een andere optie is het opnemen van een legaat in uw testament. Met een legaat stelt u vast welk geldbedrag u nalaat.

Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of Mail ons!

3. Kruiwagens

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een moment in je leven waarin je een zetje nodig hebt en er iemand voorbij komt die je dat kan geven. Die je net die stappen laat zetten waardoor je beter tot je recht komt en in je kracht staat.

Die kruiwagen zoeken wij voor ons talent. Jongeren die vaak al heel wat voor de kiezen hebben gehad en te bewonderen zijn om hun veerkracht. Maar die net dat duwtje in de rug nodig hebben. Dat kan van alles zijn: coaching op het gebied waar u goed in bent; van jezelf presenteren tot het opstarten van een website.

Wilt u die kruiwagen zijn?

Graag nodigen we u uit voor een gesprek met Thomas Broedelet.
020 566 4773 of 06 1021 7545

4. Vrijwilligers

U kunt ons ook op een andere manier helpen. Staat u achter het werk van Emma at Work en heeft u expertise op een gebied dat ons organisatorisch kan helpen? Dan is dit een win-win situatie. Uw kennis en tijd is voor ons van grote waarde bij het nastreven van ons doel. Dat kan van alles zijn, of het nu gaat om administratieve werkzaamheden, het verder ontwikkelen van de stichting of het ontwerpen van een flyer.

Graag nodigen we u uit voor een gesprek met Thomas Broedelet:
020 566 4773 of 06 1021 7545

5. Sponsoring in natura

Wilt u uw bijdrage anders invullen? Wij denken graag met u mee!

Zo kunt u ons sponsoren in natura door bijvoorbeeld uw expertise of faciliteiten beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of mail ons!

7. Organiseer een actie

ICON_DONATEBent u een bewust sociaal ondernemer? En wilt u samen met uw collega’s of werknemers iets doen voor de toekomst van een nieuwe generatie? U kunt een actie organiseren waarmee uw bedrijf geld inzamelt of Emma at Work als goed doel adopteert.

Kom in actie voor Emma at Work! Er zijn mogelijkheden te over.

Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of Mail ons!