Experience LAB


Leer, ontwikkel en vergroot je netwerk in het Experience Lab!
Bij Emma at Work kijken we naar jouw talenten en wat jou bijzonder maakt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we ook realistisch. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? Zorg er dan voor dat je goed inzicht hebt in je talenten, dat je cv opvalt en dat je weet hoe je jezelf goed presenteert in een sollicitatiegesprek. Kan je hier nog wat hulp bij gebruiken? Geen probleem! We helpen je graag (kosteloos) binnen ons Experience Lab.

Hoe ziet je cv eruit? Heb je dit besproken met je consultant? Op internet staan veel voorbeelden van goede en opvallende cv’s. Zoals bijvoorbeeld op www.sollicitatiedokter.nl. Heb je toch nog concrete vragen? Neem dan contact op met onze collega Thomas. Hij zal één van onze vrijwillige coaches vragen om je hierbij te helpen.

Kijk hier voor de trainingen

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt gedurende het hele jaar trainingen en workshops aan. Trainingen en workshops organiseert Emma at Work in samenwerking met professionals en zijn gericht op solliciteren en het ontdekken van jouw talenten. Tijdens een workshop word je in één dagdeel bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere bijeenkomsten. Door de spreiding over meerdere bijeenkomsten leer je erg veel.

Ook als je aan het werk bent, kun je bij Emma at Work een training of workshop volgen om te leren je grenzen aan te geven en een goede werk/privé balans te combineren met jouw chronische ziekte of beperking. Interesse in de eerstvolgende workshop of training? Kijk onderaan deze pagina wat er op de agenda staat en meld je aan!

Vergroot je netwerk binnen ons netwerkprogramma

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om te werken, maar nog wel zoekend welke functie het beste bij jou past?

Wil jij op ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt?

Emma at Work biedt jou een pool aan professionals uit het bedrijfsleven die graag met jou op pad gaan om te ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat op de werkvloer. Ook hebben deze professionals een groot netwerk en wie weet waar jij terecht komt via hen.

Het proberen waard toch?

Coaching

Heb jij werkgerelateerde vragen waar je graag wat dieper op ingaat? Ga in gesprek met één van onze professionele coaches van Emma at Work. Hier bespreek je punten waar jij tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past.

Onze coaches zijn er voor jou. Benieuwd? Geef het aan bij jouw consultant of via het aanmeldformulier. Wij brengen je in contact met één van de coaches.
Nieuw bij Emma at Work? Vul het inschrijfformulier in.

Inmiddels gingen ruim 100 jongeren jou voor en uit de evaluaties blijkt dat zij hier veel aan hebben gehad en verder zijn geholpen. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met één van onze consultants. Waar je ook staat in je ontwikkeling. Grijp deze kans.

Agenda Experience Lab

 • Workshop “Professionals at work”

  Deze workshop is voor de jongeren die al aan het werk zijn. Je leert tijdens deze workshop om te gaan met verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan het herkennen van je grenzen, communicatie met collega’s, work-life balance en leer je slim te werken.

  • Datum: woensdag 1 november
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainer: Lotte Wendrich en Jessy Winkels
 • Workshop “Update je cv”

  Hoe maak je een sterk cv en hoe zorg je ervoor dat die van jou er tussenuit springt? Wil je alles weten over hoe je een goed cv opstelt en tips & tricks voor jouw eigen cv ontvangen? Altijd al een professionele foto voor je cv en LinkedIn willen hebben? Schrijf je dan gauw in!

  • Datum: vrijdag 10 november
  • Tijd: 9:15 tot 12:00
  • Locatie: Emma at Work Utrecht
  • Trainers: Yvonne van der Stok en Ron van Hattem
 • Netwerkbijeenkomst Emma at Work Onderneemt

  Op 23 november organiseren we een netwerkbijeenkomst voor ondernemers/zzp’ers op de Emma at work locatie in Utrecht. Het thema voor de netwerkbijeenkomst is ‘Verbinden’. Eten zorgt voor verbinding, dus we starten met een overheerlijke lunch!
  Er zal daarna ruimte zijn voor een ieder om zijn of haar bedrijfje/ideeën te pitchen, elkaar te inspireren, het delen van informatie, tips & tricks op te doen en vragen te stellen aan een inspirerende ondernemer. Het Broodfonds geeft een presentatie over een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en Marlou van Rhijn, ’s werelds snelste atlete op blades, vertelt over haar ondernemerservaringen die ze o.a. door Project Blade heeft opgedaan.

  Vergeet niet om een pitch van 1 minuut voor te bereiden en voldoende visitekaartjes mee te nemen. Samen stellen we een de heerlijke lunch samen, wat neem jij mee?! Meld je nu aan door te mailen naar anniek@emma-at-work.nl

  • Datum: 23 november 2017
  • Tijd: 12:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Europalaan 2, Utrecht
 • Workshop “Talent Program”

  Tijdens drie sessies ontdek je jouw talenten en ben je in staat om je ‘beste zelf’ te laten zien.

  • Datum: woensdag 10 januari, 24 januari en 7 februari 2018
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainers: Lotte Wendrich en Jessy Winkels
 • Training “De bus”

  Emma at Work komt naar je toe met een training! In samenwerking met Emma at Work komt Utrecht Business School met de trainingsbus naar Arnhem. Zij verzorgen, op een centrale plek, een top training voor werkzoekende jongeren van Emma at Work uit deze regio. In een bus dus. Ben jij erbij?

  • Datum: maart 2018
  • Tijd: n.t.b.
  • Locatie: Arnhem/Nijmegen
  • Docenten van Utrecht Business School

Aanmelden Experience LAB

Ja, ik heb interesse in:

  Workshop/training  Netwerkprogramma  Coaching

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Korte motivatie (2-3 regels) waarom je interesse hebt: