Experience LAB


Emma at Work is een plek waar we kijken naar jouw talenten en wat jou bijzonder maakt. Dit vinden we belangrijk! Emma at Work is ook realistisch. En laten we eerlijk zijn, je bent eigenlijk nooit uitgeleerd. Bij Emma at Work vinden we dus ook belangrijk om jouw talent te blijven ontwikkelen! Daarom heeft Emma at Work het Experience LAB opgezet. Hier kan je terecht om op verschillende onderwerpen jezelf uit te dagen, bij te spijkeren en te verbeteren. Ook als je al goed weet wat je wilt en kunt, kun je terecht in het LAB. Je kunt er altijd iets van opsteken, dus grijp deze kans met beide handen aan!

Ben jij nog niet helemaal tevreden over je CV en heb je vragen hoe je dit het beste kunt aanpakken? Neem contact op met onze vrijwilliger Marjolein. Zij vertelt je graag hoe je jouw CV uniek en opvallend kunt maken! Val je in ieder geval op in de stapel;).

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt gedurende het hele jaar trainingen en workshops aan. Workshops en trainingen organiseert Emma at Work in samenwerking met professionals en zijn gericht op solliciteren en het ontdekken van jouw talenten. Tijdens een workshop word je in één middag bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere bijeenkomsten. Hier leer je erg veel van en je mag hier kosteloos gebruik maken! Kijk dus gauw in het overzicht wanneer de eerstvolgende workshop georganiseerd wordt en meld je aan!

Mentorprogramma

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om te werken, maar nog wel zoekend welke functie het beste bij jou past? Wil jij op ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt? Emma at Work biedt jou een pool aan professionals uit het bedrijfsleven die graag met jou op pad gaan om te ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat op de werkvloer! Ook hebben deze zogenaamde mentoren een groot netwerk en wie weet waar jij terecht komt via hen. Het proberen waard toch?

Ja, ik wil mijzelf ontwikkelen met behulp van een mentor!

Coaching

In een coachtraject kan je wat dieper ingaan op de werkgerelateerde vragen die je hebt. Het is puur gericht op jou, op de dingen waar jij tegen aan loopt of vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past. Met al dit soort vragen kun je bij één van onze professionele coaches terecht. Zij zijn er voor jou! Schroom dus niet om dit met je consultant te bespreken. Zij kan je in contact brengen met één van de coaches. Inmiddels gingen jou 100 jongeren voor en uit de evaluaties blijkt dat zij hier veel aan hebben gehad en verder zijn geholpen. De coaches worden beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met je consultant. Waar je ook staat in je ontwikkeling, een coachvraag is er (bijna) altijd. Grijp deze kans dus voor jezelf! Ook hiervoor geldt dat dit voor jou kosteloos is.

Ja, ik wil mijzelf ontwikkelen met behulp van een coach!