Maak kennis met de Jonge Ondernemende Pioniers: JOP


Emma at Work’s JOP is een samenwerkingsverband van en voor talentvolle jongeren, die ondanks hun chronische fysieke aandoening het lef en de drive hebben om zelfstandig te ondernemen. Bij JOP word je uitgedaagd en geprikkeld. Hier wordt inspiratie gecombineerd met een realistische kijk op jouw mogelijkheden en ambities. Wil jij onderzoeken of het ondernemerschap bij jou past? Meld je aan!

AANMELDEN BIJ JOP


Maak kennis met JOP

Bij JOP sta jij centraal.

Je wordt geïnspireerd

en gefaciliteerd tot ondernemerschap.

Spijker jezelf bij en bouw je netwerk uit.


Iets voor jou?


Heb jij wel eens nagedacht over ondernemerschap? Of ben je misschien al begonnen aan een businessplan? Binnen JOP bieden we afhankelijk van jouw situatie ondersteuning in de vorm van tools en toegang tot ons netwerk.


Ontdek het grote netwerk van JOP – Emma at Work


Emma at Work bestaat ruim 11 jaar en heeft in die tijd een groot netwerk van mooie bedrijven opgebouwd. In de afgelopen jaren zijn zo’n 1100 jongeren geplaatst bij honderden bedrijven. Kijk ook eens bij onze Club van 1000 en zie hoeveel bedrijven je kent.

Dit netwerk kunnen wij inzetten om jou te ondersteunen bij het starten en/of uitbouwen van jouw eigen onderneming! Daarnaast zijn er tientallen professionals uit het bedrijfsleven die jou helpen met training, coaching of het uitbreiden van jouw zakelijke netwerk binnen het Experience Lab.


AANMELDEN BIJ JOP

Waar sta jij?

Je bent nog niet bekend met ondernemen, maar wilt dit wel onderzoeken

Ontdek met JOP wat je kunt doen. Of hoe kan je zelf bijdragen aan JOP: goede ideeën? We horen het graag; the sky is the limit wat ons betreft. Zet je ideeën en talent om in concrete plannen. Ontwikkel je vaardigheden en leer je netwerk optimaal in te zetten.

Je hebt al een businessplan en bent van plan te gaan starten met ondernemen

Zet met behulp de professionele coaches bij JOP dromen en plannen om in concrete stappen. Ontwikkel je ondernemersvaardigheden en doe specifieke kennis op, bouw je netwerk op en wissel ervaringen uit met andere ondernemers.

Je bent al gestart met ondernemen en wilt je graag blijven ontwikkelen

Genereer met behulp van het grote netwerk van JOP en Emma at Work nieuwe opdrachten en inkomsten. Spar met andere ondernemers en breid je netwerk verder uit!

 

Zij gingen je voor!


Meld je aan bij JOP

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Woonplaats

Telefoonnummer

Waar sta jij met je onderneming?

Je bericht
Meer informatie vind je op de Facebook en LinkedIn pagina van JOP.

We drinken graag een kop koffie met je
en vertellen je vrijblijvend meer over JOP.