Do you accept my gap?

#ACCEPTTHEGAP

500.000 jongeren hebben, door een chronische ziekte of een fysieke aandoening, een GAP op hun CV. Hierdoor vinden ze vaak geen baan. Dit zet hen chronisch buitenspel. Nog voordat hun loopbaan begonnen is.

Tijdens een GAP dealen zij met hun ziekte: met revalidatie, acceptatie of herstel. Dit vraagt vooral om respect. Maar hun ervaring is dat ze hierdoor niet mee mogen doen. Of zoals Daan zegt: ‘Het voelt alsof er geen plek is voor mij.’

Gun jij deze jongeren wel een baan? Eentje die past bij hun aandoening en ambitie? Laat zien dat je hen steunt! Verander nu je LinkedIn profiel 👇🏻

Pas je LinkedIn profiel aan

Pas je foto aan

Gun jij jongeren zoals Daan een plek op de arbeidsmarkt? Show it!
Verander nu je LinkedIn foto. Dit doe je met de tool hieronder 👇🏻

Hoe? Easy!
➡ Upload een foto van jezelf, en klik vervolgens op ‘download foto met ring.’
➡ Je nieuwe foto vind je in de map downloads op je mobiel of laptop. 

➡ Open LinkedIn en verander daar je profielfoto.

 

Meer?

Kies je achtergrond

👉🏻 Wil je nog meer herrie maken? Verander dan ook de achtergrond. Gaat net zo makkelijk. Klik op de link, sla de afbeelding op, open je LinkedIn…..

Welke achtergrond kies jij? We hebben 3 smaken:
Jongere: voor elke jongere met een GAP en ambitie.
Support: voor iedereen die deze jongeren een baan gunt.
Vacature: voor werkgevers, recruiters en HR-managers die nu vacatures hebben openstaan. Functies geschikt voor iedereen. 

Mijn ambitie is groter.

INCLUSIEF

Met deze campagne maken we ons sterk voor een inclusieve arbeidsmarkt. We vragen je om verder te kijken dan de GAP op een CV. ACCEPT THE GAP! Zodat ook deze jongeren alle kansen krijgen, en een baan vinden die past bij hun ambitie. Of zoals Aliyah zegt:

‘Ik word graag gezien om wat ik kan, niet om wat ik heb.’

 

ERVARINGSVERHALEN
Alex

Alex Wegman (30) is een succesvol audio- en muziek producer en ook drummer. Iets wat hij bereikte dankzij het motto ‘Never give up’ dat ook getatoeëerd staat op zijn rechterarm. Zo’n 15 jaar geleden zag zijn leven er heel anders uit….

Lees meer
Aliyah

Aliyah Williams (23) is opgeleid tot vakbekwaam dierverzorgster. En ze heeft een chronische spierziekte. Hier kwam ze pas na haar opleiding achter. Haar aandoening zorgt er wel voor dat ze opeens een carriere switch moet maken: van een fysieke baan naar een job die minder van haar lichaam vraagt….

Lees meer
Daan

Daan Cornelisse (22) heeft epilepsie. Hierdoor heeft Daan last van stotteren, migraine en soms van verkrampingen in zijn hand.
Deze aandoening heeft hij al zo lang als hij zich kan herinneren. Dus thuis zijn ze er wel aan gewend….

Lees meer
Maurits

Maurits (25) vertelt zijn verhaal vlak voor zijn vertrek naar Amerika, waar hij deelneemt aan een congres. ‘Het was niet helemaal goed gegaan met het boeken van hulp op het vliegveld, dus ik heb net gecontroleerd of het nu wel gelukt is om assistentie te boeken voor het in- en uitstappen.’
Door zijn spasme zit hij in een rolstoel. Dit houdt hem niet tegen, maar maakt zijn leven wel anders…

Lees meer

Meedoen?

Droom jij ook van een baan die past bij wie jij bent? Bij je ambities, je skills en ook je aandoening? * WE ACCEPT YOUR GAP! * 👉🏻Meld je gelijk aan voor ons gratis trainingsprogramma de GAP Track. Met coaching, training én ons netwerk van inclusieve werkgevers helpen we jou op weg naar werk.