Boost

jouw loopbaan

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben je na een ziekteperiode weer op zoek naar een baan? Of ervaringen horen van andere deelnemers met werkervaring? Geef je dan nu op voor het nieuwe Boost jouw loopbaan traject!

Wat ga je doen?

Opties

  • 2 (online) trainingen vol praktische tips & tricks.
  • Ervaringen uitwisselen met mensen in dezelfde situatie.
  • Toegang tot ons netwerk van bedrijven en vacatures.
  • 1 op 1 coaching van een professionele coach.
  • Wil jij iets betekenen voor een van onze jongere kandidaten? Wordt buddy!
  • Doe mee aan één van onze programma’s! Om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven of laagdrempelig te solliciteren bij 1 van onze members.
  • Inspirerend netwerk- en inspiratie event op locatie in de zomer.
Aanmelden

Trainingen

Super tof dat je enthousiast bent om mee te doen! Het is echt heel simpel, gewoon op de knop hieronder klikken. Daar vind je meteen alle data waarop je de trainingen kunt volgen.

Aanmelden
boost-je-loopbaan

Training 1&2

Training 1
Ga aan de slag met het onderzoeken van een vervolgstap in jouw loopbaan. Je bent op dit moment aan het werk en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Of je bent na een pauze vanwege je gezondheid weer op zoek naar een baan. Ook als jij (de komende tijd) niet kunt werken, maar wel in beweging wilt blijven, is deze training fijn om te volgen!

Training 2
In het vervolg wordt ingegaan op: Hoe houd ik mijn energie in balans (op de werkvloer)? Hoe communiceer ik effectief met mijn manager en collega’s (over mijn ziekte of aandoening)?  Verder kan je veel concrete adviezen verwachten over wat jij kunt doen om jouw onboarding-periode succesvol te maken en komt salarisonderhandeling aan bod.

/