Samen met andere werkgevers en Emma at Work kunnen we jongeren begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past.


SAMEN AANPAKKEN!

Over de Club van 1000

Door onze 10 jaar ervaring en wortels in het Emma Kinderziekenhuis/AMC weten we dat een deel van onze doelgroep het zwaar heeft: jongeren vanaf 15  jaar die juist hun eerste stappen op de arbeidsmarkt nog moeten zetten.

Wij doen er alles aan om meer bedrijven te overtuigen deze jongeren de kans te geven die ze verdienen. Want wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen op de arbeidsmarkt.


Word lid van de Club van 1000 en creëer samen kansen voor deze jongeren met zoveel potentie. Zo geeft u ons de ruimte om voor deze jongeren een passende werkplek te vinden, hun zelfvertrouwen op te bouwen en zichzelf verder te ontwikkelen. Zelfstandig bouwen aan iets wat ze echt leuk vinden!

Wat brengt een lidmaatschap u?

De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work wil aanpakken. Als lid bent u bijzonder belangrijk voor de 500.000 jongeren die in Nederland opgroeien met een chronische fysieke aandoening. Samen met de andere leden heeft u toegang tot onze pool van deze gemotiveerde jongeren, kunt u altijd gebruik maken van onze kennis en expertise en bouwt u verder aan een positief imago voor uw organisatie.

Bovenal ondersteunt u jongeren naar een zelfstandige toekomst!

“Via Emma at Work werk ik momenteel ondanks mijn reuma en scoliose op de zondagen bij BMW Amsterdam als gastvrouw. Ik heb leuke mensen leren kennen en leer veel. Ik heb het erg naar mijn zin en ben superblij met deze baan!”

Sammy Jo, 18 jaar

Vanuit het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal zijn wij dagelijks bezig met het creëren van kansen voor onder andere jongeren richting de arbeidsmarkt. Hierbij kijken wij vooral naar de talenten en mogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar partners die dezelfde gedrevenheid en passie hebben. Gezamenlijk kunnen wij de jongeren nog beter helpen.
Gregor Goedhart, Accountmanager Zuid-Holland Centraal

Gregor Goedhart, Accountmanager Zuid-Holland Centraal

Emma at Work zet zich voor jongeren die een kans verdienen, maar wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Interpactum kijkt ook liever naar de mogelijkheden dan naar de onmogelijkheden. Laten we jongeren met een chronische ziekte helpen (weer) jongeren met een chronische baan te worden!
Rombout Jas, adviseur Interpactum

Rombout Jas, adviseur Interpactum

Wij geloven in de kracht van de jongeren en zijn ervan overtuigd dat de investering die wij doen het veelvoud oplevert. Je ziet het zelfvertrouwen groeien. Hierdoor ontplooien ze zich tot waardevolle medewerkers voor elk bedrijf!
Koen Overtoom, President-Directeur Port of Amsterdam

Koen Overtoom, President-Directeur Port of Amsterdam

Wij vinden het van groot belang dat jongeren met een chronische fysieke aandoening aan het werk kunnen en bieden ze graag een plek in onze organisatie. Wij hebben veel bewondering voor Emma at Work juist ook omdat zij deze jongeren een potentiële positie op de arbeidsmarkt verschaffen en werkgevers laten inzien dat het zeer waardevolle medewerkers zijn.
André Aaij, General Manager bij Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

André Aaij, General Manager bij Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

Alweer een tijd geleden maakte ik kennis met Emma at Work en besloot ik om jongeren via hen een werkplek te bieden. Diversiteit op de werkvloer vind ik belangrijk en daarnaast zijn de kandidaten van Emma at Work enorm gemotiveerd. Een aanwinst voor je bedrijf! Daarom twijfelde ik geen moment om lid te worden van de Club van 1000!
Daan Willem Vermolen , HR Manager Novamedia

Daan Willem Vermolen , HR Manager Novamedia

Wij twijfelden geen moment toen we zagen dat je partner kon worden van Emma at Work. Emma at Work is een organisatie met een geweldige missie die wij graag ondersteunen! Zij weten als geen ander hoe belangrijk diversiteit op de werkvloer is. Dit kunnen wij alleen maar onderschrijven. Daarom werkt de Nationale Postcodeloterij gráág samen met Emma at Work!
Leonie, HR Medewerker Nationale Postcodeloterij

Leonie, HR Medewerker Nationale Postcodeloterij

Regioplan is een beleidsonderzoeksbureau dat onder meer onderzoek doet naar de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en aanbevelingen doet hoe die te verkleinen. Met ons lidmaatschap van de Club van 1000 voegen wij de daad bij het woord en dragen we bij aan de toekomst van bijzondere, talentvolle jongeren.
Peter Krooneman, directeur Regioplan

Peter Krooneman, directeur Regioplan

Geef duidelijk aan waar je sterktes en zwaktes liggen dan kom je altijd op de juiste plek terecht waarin je sterktes tot hun recht komen en je zwaktes je niet in de weg staan! Wij doen mee met de Club van 1000, zodat Emma at Work dit mogelijk kan maken voor de jongeren.
Jacob Nawijn, Commercieel Directeur Fruitful Office

Jacob Nawijn, Commercieel Directeur Fruitful Office

Het is geweldig om het doorzettingsvermogen en enthousiasme te ervaren van deze jongeren die ondanks hun beperking zo positief in het leven staan. Dat geeft energie! Emma at Work werkt aan het creëren van kansen voor jongeren met ambities. Om dit initiatief te steunen ben ik lid geworden van de Club van 1000. Omdat iedereen een kans moet hebben op het waarmaken van ambities!
Björn Oeben, Commercieel Directeur Bouw Faber Personeelsdiensten

Björn Oeben, Commercieel Directeur Bouw Faber Personeelsdiensten

De inspanningen van Emma at Work sluiten heel mooi aan op onze ambitie om mensen te helpen fit te zijn voor werk en privéleven. Het vinden en behouden van werk is voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking helaas niet altijd vanzelfsprekend. AbbVie zet zich net als Emma at Work in om deze situatie – voor jong en oud - te verbeteren!
Lennaert Rijken, General Manager AbbVie Nederland

Lennaert Rijken, General Manager AbbVie Nederland

De kracht en het doorzettingsvermogen die ik ervaar bij de kandidaten van Emma at Work zijn een continue bron van inspiratie voor mij en mijn collega’s. Dat Unibail Rodamco als organisatie zich inzet om hen te helpen bij het vinden van duurzaam werk is voor ons vanzelfsprekend. Werk is belangrijk en een ieder verdient hiertoe een eerlijke kans, zo ook de kandidaten van Emma at Work en wij hebben hier allen een rol in te spelen.
Linda Noë, HR Director Unibail Rodamco

Linda Noë, HR Director Unibail Rodamco

Ruim 90% van de kinderen met een chronische ziekte of beperking zal door de steeds grotere mogelijkheden van onze moderne gezondheidszorg volwassen worden. Emma at Work helpt die jongeren aan hun eerste arbeidservaring zodat ze later ondanks ziekte of beperking gewoon mee kunnen doen. Een bijdrage door een lidmaatschap in de Club van 1000, is dus een bijdrage aan de toekomst!
Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work

Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work

Bij SWDV Advocaten zorgen we ervoor dat onze mensen kunnen excelleren. Emma at Work doet dat ook: enthousiaste jongeren die door een chronische ziekte of fysieke beperking moeilijk aan de bak komen, kunnen via Emma at Work stage lopen, werkervaring opdoen en misschien wel de droombaan krijgen die bij hun past! Met de Club van 1000 hopen we nog meer van deze jongeren aan de slag te krijgen. Wij doen mee, u toch ook?
Anna Paternotte, advocaat en bestuur bij SWDV Advocaten

Anna Paternotte, advocaat en bestuur bij SWDV Advocaten

De belangrijkste reden om lid te worden van de Club van 1000 van Emma at Work , is de mogelijkheid om zeer gemotiveerde professionals met een lichamelijke beperking of chronische ziekte een kans te bieden op de arbeidsmarkt en/of binnen onze organisatie.
MICHEL, MANAGING DIRECTOR BIJ POINTGROUP SECURITY

MICHEL, MANAGING DIRECTOR BIJ POINTGROUP SECURITY

SAMEN AANPAKKEN!
Word lid van de Club van 1000 en steun dit mooie initiatief met prachtig doel: U stelt Emma at Work in staat ons meest kwetsbare talent te begeleiden naar een inspirerende plek en geeft ze op die manier de waardevolle mogelijkheid hun passie te onderzoeken. Om ze zo stap voor stap te introduceren op de arbeidsmarkt. Zo wordt hun toekomst iets om naar uit te kijken.

Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?

Nadat het contactformulier is ingevuld, zal één van onze collega’s contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat alles rondom uw lidmaatschap van de Club in orde wordt gemaakt. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@emma-at-work.nl of 020-5664773.


Emma at work heeft een ANBI status

DE CLUB VAN 1000 IS EEN INITIATIEF VAN EMMA AT WORK