Consultant gezocht!

april 25, 2023
Chris

Ben jij een wereldverbeteraar met scoringsdrang? Heb je lef én ga je graag in gesprek met jongeren en werkgevers? Ga dan aan de slag als consultant! Een baan waarin je daadwerkelijk het verschil maakt voor onze jonge talenten. Je doet dit samen met ons, een jong en betrokken team. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam Zuidoost en bereik je makkelijk met OV, fiets én auto. (Gratis parkeren voor de deur😉) Daarbij heb je ook een bureau vlakbij de Rotterdamse Blaak, en loop je voor je lunch gewoon even langs de Markthal.

Waar wij het verschil maken
Emma at Work zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Wij maken ons sterk voor ruim 500.000 jongeren (15-39 jaar) die opgroeien met een chronische ziekte of een fysieke aandoening, zoals een spierziekte, hart- of nieraandoeningen, kanker of jeugdreuma. Het is onze ambitie dat ook deze jongeren gewoon mee kunnen doen in de maatschappij en een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. Wij geloven in een samenleving waar plek is voor iedereen.

Met ons aanbod bedienen we twee doelgroepen: aan de ene kant bieden we training, coaching en vacatures aan deze jongeren, en aan de andere kant verbinden we werkgevers met een aantrekkelijk aanbod aan onze missie. Zo bouwen we, samen met werkgevers, aan een mooie loopbaan voor onze young professionals. Onze ondersteuning is onmisbaar voor de jongeren. Zij ervaren dagelijks dat het vaak niet meevalt om een fijne werkgever te vinden waar plek is voor hun ambities én hun aandoening. Met onze aanpak helpen we hen effectief op weg naar werk en breken we gelijk een lans voor inclusief werkgeverschap.

Onze ambitie
Emma at Work wil groeien als sociale onderneming en zo nog meer impact maken. Vooral in Zuid-Holland en Noord-Brabant zien wij groeipotentieel. Het is onze ambitie om in deze regio Emma at Work groot op de kaart te zetten, zowel bij de jongeren als bij grotere organisaties.

  • Jij zorgt ervoor dat de jongeren klaar zijn voor de arbeidsmarkt. De helft van je tijd gaat dus naar onze jongeren. Jij bent hun go-to persoon binnen Emma at Work. Je bent toegankelijk en stelt je empathisch op. Ons doel is om de jongeren te helpen aan een baan die past bij hun talenten. Jij onderzoekt met de jongeren waar hun mogelijkheden liggen, waar ze gelukkig van worden en wat ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren op de werkplek. Je bent in staat kandidaten te empoweren en realiseert op deze manier duurzame matches. Emma at Work promoot zelfstandigheid: de jongeren moeten het uiteindelijk zelf doen. Jij biedt de jongeren een steuntje in de rug bij hun ontwikkeling en het vinden van een baan.
  • Daarnaast zorg jij ervoor dat het talent van onze jongeren wordt gezien door werkgevers. De andere helft van je tijd investeer je daarom in grotere organisaties en corporate partners in het zuiden van Nederland, met een nadruk op Zuid-Holland en Noord-Brabant. In deze provincies werken we al samen met grote namen zoals Nationale-Nederlanden, Pfizer, Coca Cola en het OM. Jij geeft organisaties gevraagd en ongevraagd advies op het vlak van inclusie. Je ondersteunt hen op hun weg naar inclusief werkgeverschap o.a. door het plaatsen van jongeren.
  • Om dit te bereiken, verwachten we dat je ondernemend bent en commerciële kansen pakt. Samen met de relatiemanager zoek jij naar kansen om organisaties in Zuid-Nederland aan Emma at Work te verbinden. Dit kan zijn door bestaande samenwerkingen uit te bouwen, maar ook door nieuwe organisaties te benaderen. Je vindt het leuk om naar buiten te gaan en pro-actief op mensen af te stappen.

  • We zijn een groeiende stichting met ambitieuze medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om voor deze jongeren een plek op de arbeidsmarkt te creëren. We werken zelfstandig en slim aan de realisatie van onze doelen. We bieden een goede werksfeer en fijne collega’s. We hechten aan een goede relatie met onze partners en zijn hier zorgvuldig in. We werken graag samen in een informele sfeer: online en offline, zodat privé en werk altijd matcht. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam Zuidoost. Naast de nodige tijd met elkaar op kantoor in Amsterdam, wordt jouw standplaats ons kantoor achter de Rotterdamse Blaak. Een prachtig plekje in het hart van het centrum. Voor je lunch loop je makkelijk even naar de Markthal naast het kantoor.
  • In deze functie kun je doorgroeien tot een maximum maandsalaris van bruto € 4.167 op basis van 40 uur. (Exclusief 8% vakantietoeslag en 8,64% pensioenbijdrage.) Je salaris is afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Uiteraard krijg je een telefoon en laptop van ons.
  • Het aantal uren kies je zelf. Je kunt parttime en fulltime voor ons aan de slag. We horen graag wat past bij jou.

Koffie?
Maak jij graag het verschil? En lijkt het je geweldig om jongeren en werkgevers duurzaam bij elkaar brengen? Stuur een PM, een mail of bel ons voor een afspraak. Marloes of Donja drinken graag koffie met je. (Ben je geïnteresseerd, maar voldoe je niet aan al onze wensen? Laat toch van je horen!)
Contact ons gelijk even! mail info@emma-at-work.nl of bel: 020 5664773

Tot zo!

Gerelateerd