Emma at Work en Gemeente Den Haag

Zoek jij een baan in Den Haag?

Werken in Den Haag

Samen met Jongerenpunt070 helpen we jongeren met fysieke beperking op weg naar werk.

Lees meer over training & coaching

Wil jij aan de slag?

Ben je tussen de 15 en 30 jaar, wil je graag aan het werk en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je gelijk even aan voor onze Gap Track. Meedoen is gratis!

 

Inschrijven

GAP Track

De GAP Track is speciaal voor ontwikkeld voor jongeren met een fysieke aandoening. We bieden coaching, online en offline trainingen en vacatures. Ook koppelen we je aan ons enorme netwerk van werkgevers. Zo helpen we je bij het vinden van een baan waar ruimte is voor je ambitie én voor je chronische ziekte of fysieke beperking. 

Alles over de GAP Track

Werken in Den Haag?

Vacatures Den Haag

Administratief medewerker
24u p/w

Switch jij van de ene naar de andere taak en werk je daarbij uiterst nauwkeurig en gestructureerd? Ga aan de slag als Administratief Ondersteuner bij de inhuurdesk van politie Rotterdam.

Gastheer/-vrouw
16u p/w

Ben jij gastvrij, behulpzaam van aard en vind je het leuk om mensen te woord te staan en zie jij jezelf als een waar visitekaartje van een organisatie? Kom dan ons team versterken! Als receptioniste maak jij het verschil in de ontvangst van de gast. Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie van Welzorg in Den Bosch.

Klantenservice medewerker
16-32u p/w

Ben jij een echte praatgraag en weet jij ieder contact met onze deelnemers een gouden randje te geven? Wil jij bijdragen aan de onvergetelijke (win)beleving van onze deelnemers? Spreekt het je aan om te schakelen tussen telefonie, live-chat en webformulieren? Dan ben jij onze nieuwe Klantenservice Medewerker in Utrecht.

Diverse functies ziekenhuis
8-32u p/w

Bij het Amsterdam UMC vinden ze dat iedereen de kans moet krijgen om te werken. Heel goed, want dat vinden wij ook! Functies: baliemedewerker, administratief medewerker, afdelingsassistent, financieel medewerker of beleidsmedewerker.

Adviseur bankzaken
24u p/w

Word jij blij van klantcontact en voel jij je thuis in de financiële wereld? Ben jij daarnaast enthousiast en leergierig en in het bezit van een Wft basis of bereid deze te behalen? Wellicht is deze vacature dan geschikt voor jou! In diverse regio’s is ABN AMRO op zoek naar een klantadviseur (24 – 36 uur in de week) die advies geeft over dagelijkse bankzaken.

Wel aan de slag, maar niet in Den Haag? Bekijk onze landelijke vacatures.