Werkbezoek Jetta Klijnsma en Aart van der Gaag bij Emma at Work, Rietlanden Terminals en NS

werkbezoek rietlanden kleinMaandag 20 april kreeg Emma at Work bezoek van Staatssecretaris Jetta Klijnsma en Commissaris 100.000 banen Aart van der Gaag. Doel van het bezoek was de werkvloer op om te zien hoe het eraan toe gaat bij een tweetal bedrijven waar jongeren via Emma at Work aan de slag zijn.

Vanuit een sterk intrinsieke motivatie hebben deze bedrijven enkele van ‘onze’ jongeren in dienst. Mooie bedrijven die ons inziens een voorbeeldfunctie vervullen voor bedrijven die aan het denken zijn gezet met de Participatiewet die per 1 januari 2015 van kracht is gegaan. Het eerste bezoek was in de trein bij de Nederlandse Spoorwegen. Het was de eerste dag van Naomi (24) die via Emma at Work aan de slag is op de afdeling klantenservice. Een bijzonder moment om je eerste werkdag te starten met een bezoek van de Staatssecretaris!

Na het bezoek bij NS ging het gevolg door naar groot kolenoverslag bedrijf Rietlanden Terminals, waar Danny (33) via Emma at Work aan de slag is als magazijnbeheerder. Een enorm goede werkgever voor Danny en een absoluut goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Emma at Work is trots om met zulke mooie bedrijven te mogen samenwerken!

Heel hartelijk dank en kijk nog even met ons mee naar deze mooie dag!