Even voorstellen, onze nieuwe collega Gijs

Het team van Emma at Work groeit. Sinds kort vervult Gijs de rol van relatiemanager. Tijd om hem een beetje beter te leren kennen.

“Ik ben Gijs Wintzen, woon in Amstelveen samen met mijn vrouw en drie kinderen. Na verschillende leidinggevende functies o.a. bij Delta Lloyd en een periode als freelancer, ben ik via mijn oud collega Jos Peeters (Operationeel directeur Emma at Work) bij Emma at Work terecht gekomen.

Het doel van Emma at Work is om jonge mensen een kansrijke start te geven in de maatschappij, daar word ik heel enthousiast van. Dit sluit ook goed aan bij een eerdere rol als directeur bij Stichting LEF. Stichting LEF verzorgt een onderwijsprogramma op mbo scholen met behulp van vrijwillige gastdocenten om op deze manier jongeren te helpen beter met geld om te gaan. Naast mijn ervaring breng ik ‘een goed gedoseerde hoeveelheid veranderkracht’ mee. Ik kijk graag met een frisse blik naar hoe iets anders of beter kan met respect voor wat er reeds is.

Buiten mijn werk ben ik in de weekenden veel op het hockey- en voetbalveld. Zaterdag coach ik mijn oudste dochter en op zondag hockey ik zelf. Daarnaast lees ik graag populair wetenschappelijke natuurkunde artikelen.

Ik heb ontzettend veel zin om me in de wereld rondom Emma at Work te verdiepen en iedereen te gaan ontmoeten. En bovenal om jonge mensen de kans te geven om succesvol te worden, daar word ik enthousiast van.”