Finance Run 2021

June 16, 2021
Jill

Loop mee voor een (financieel) zelfstandige toekomst voor jongeren!

Al 15 jaar bereiden we jonge mensen met een fysieke aandoening voor op een zelfstandige toekomst. Dit doen we samen met trouwe partners, waarmee we stappen zetten richting een inclusieve arbeidsmarkt. Met de Finance Run gaan we letterlijk een stap verder, én sneller!

Doe ook mee: vrijdag 3 september vindt de Finance Run 2021 plaats bij de Bosbaan in Amsterdam. Schud je collega’s wakker en trek ze achter die laptop vandaan: we mogen weer naar buiten! Train samen voor de 5, 10 of 21 km en ren voor Kikid én Emma at Work. Ook kun je meedoen met een virtuele run tussen 27 augustus en 2 september. Finance Run 2021 | Vrijdag 03 september 2021 | Schrijf je in!

Over de Finance Run

De Finance Run vond voor de eerste keer plaats in 2014 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bekend en geliefd loop- en netwerkevenement in de financiële branche. De Finance Run brengt jaarlijks meer dan 850 lopers van tientallen bedrijventeams op de been, om elkaar op sportieve wijze te ontmoeten aan de Amsterdamse Bosbaan en met elkaar geld op te brengen voor het goede doel.

De Finance Run is in eerste instantie in het leven geroepen om geld in te zamelen voor stichting LEF. Inmiddels is de financiële behoefte van Stichting LEF afgenomen en zijn er daarom 2 nieuwe goede doelen, namelijk Kikid (Kidid ontwikkelt projecten om jongeren bewuster en sterker te maken rond diverse thema’s zoals geld en schulden) en Emma at Work (Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst). Finance Run empowers young people!

Gerelateerd