Support ons!

Draagt u Emma at Work en haar talent ook een warm hart toe?

Emma at Work heeft naast haar vaste team van medewerkers een grote poule aan vrijwilligers op verschillende gebieden. U kunt bijdragen als trainer of coach voor jongeren, maar ook op andere gebieden kunt u natuurlijk uw expertise delen. Andere mogelijkheden om ons te steunen zijn clublid worden, een schenking doen of een sponsoractie op touw zetten. De mogelijkheden op een rij:

  1. Club van 1000-lidmaatschap
  2. Vrijwilligers
  3. Donateurs
  4. Sponsoring in natura
  5. Organiseer een actie
  6. Nalatenschap

Scroll even door voor toelichting op deze mogelijkheden.

Steun Emma at Work!

Donatie

Emma at Work pakt aan
samen met o.a.:

1. Club van 1000

Door onze ervaring en wortels in het Emma Kinderziekenhuis/AMC weten we dat een deel van onze doelgroep het zwaar heeft: jongeren vanaf 15  jaar die juist hun eerste stappen op de arbeidsmarkt nog moeten zetten.

Voor deze bijzondere, maar kwetsbare groep start Emma at Work de Club van 1000. Een ambitieus plan: duizend bedrijven die jaarlijks duizend Euro doneren. Hiermee stelt u Emma at Work in staat om deze jongeren te begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past.

Word lid van de Club van 1000 van Emma at Work en creëer samen kansen voor ons meest kwetsbare talent!

Ons eenmalig financieel steunen kan natuurlijk ook. Uw gift is veelal fiscaal aftrekbaar

Word lid van de Club!

3. Donateurs

Emma at Work beweegt met de markt mee. We blijven onderzoeken en vernieuwen. Zo ontstaan nieuwe initiatieven die ons in staat stellen ons talent nog beter te ondersteunen.

Dat kunnen we niet zonder u. Help ons te bouwen aan de toekomst van een nieuwe generatie.

Uw gift is van enorme waarde!

U kunt ook belastingvrij schenken, via een schenkingsovereenkomst, notariële akte of uw testament. Schenkingen van elke omvang zijn van harte welkom.

Emma at Work kan uw steun goed gebruiken om ons talent met een (fysieke) beperking te stimuleren, op te leiden en een kans te bieden op een plek in de arbeidsmarkt.

Emma at Work is een door de overheid erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u via een schriftelijke overeenkomst – een notariële akte is niet meer nodig – met belastingvoordeel aan ons schenken.

Als u contact met ons opneemt krijgt u de schenkingsovereenkomst thuis gestuurd. U kunt er dan ook voor kiezen om uw schenking via een automatische machtiging te laten verlopen.

Mocht u liever de overeenkomst via een notaris laten verlopen dan is dit ook mogelijk.

Voor meer informatie over de aftrekbaarheid van uw gift, gaat u naar de website van de Belastingdienst. U kunt HIER snel berekenen wat uw belastingvoordeel is.

Bel 020 566 4773 of Mail ons!

6. Nalatenschap

U kunt ook via uw testament nalaten aan Emma at Work.

Als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkende organisatie is Emma at Work geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting. Uw schenking komt geheel ten goede aan het doel. 

U kunt Emma at Work opnemen in uw testament als (mede)erfgenaam (erfstelling). Emma at Work ontvangt dan een door u bepaald percentage van uw nalatenschap. Een andere optie is het opnemen van een legaat in uw testament. Met een legaat stelt u vast welk geldbedrag u nalaat.

Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of Mail ons!

2. Vrijwilligers

U kunt ons ook op een andere manier helpen. Staat u achter het werk van Emma at Work en heeft u expertise op een gebied dat ons organisatorisch kan helpen? Dan is dit een win-win situatie. Uw kennis en tijd is voor ons van grote waarde bij het nastreven van ons doel. Dat kan van alles zijn, of het nu gaat om administratieve werkzaamheden, het verder ontwikkelen van de stichting of het ontwerpen van een flyer.

Graag nodigen we u uit voor een gesprek met Thomas Broedelet:
020 566 4773 of 06 1021 7545

4. Sponsoring in natura

Wilt u uw bijdrage anders invullen? Wij denken graag met u mee!

Zo kunt u ons sponsoren in natura door bijvoorbeeld uw expertise of faciliteiten beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of mail ons!

5. Organiseer een actie

ICON_DONATEBent u een bewust sociaal ondernemer? En wilt u samen met uw collega’s of werknemers iets doen voor de toekomst van een nieuwe generatie? U kunt een actie organiseren waarmee uw bedrijf geld inzamelt of Emma at Work als goed doel adopteert.

Kom in actie voor Emma at Work! Voor meer informatie:
Bel 020 566 4773 of Mail ons!