vacature

HR Officer

Binnen Hago Zorg kennen wij: Vakmanschap, Interactie en Plezier. Als HR Officer waarborg jij dat leidinggevende en medewerkers zich gehoord en geholpen voelen binnen onze organisatie. Kom jij hier werken?

HBO | 32 – 40 uur | HRM | Generalist | Den Bosch

Binnen Hago Zorg kennen wij: Vakmanschap, Interactie en Plezier. Als HR Officer waarborg jij dat leidinggevende en medewerkers zich gehoord en geholpen voelen binnen onze organisatie.

VAKMANSCHAP

Jij ondersteunt en adviseert de klantorganisatie, de HR Business Partner én de afdeling HR vanuit een brede operationele blik. Alle vragen op het gebied van HR die betrekking hebben op onze directe medewerkers kunnen aan jou worden gesteld en jij kent óf vindt de antwoorden. Vanuit jouw generalistische rol heb je aandacht voor de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van al onze medewerkers. Hiervoor heb je nodig:  

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Afgeronde opleiding in de richting van HR

Relevante ervaring in een generalistische HR rol binnen een middelgrote organisatie

Affiniteit met de schoonmaakbranche en werken met een uitdagende doelgroep

Een dosis humor, positief kritische houding en een servicegerichte houding

Een rijbewijs B

INTERACTIE

Binnen Hago Zorg werken we hybride. Op deze manier kun jij zelf je werkplek kiezen. We zien je graag op ons servicekantoor in Den Bosch en thuiswerken hoort er tegenwoordig gewoon bij. Je komt te werken in het HR-team wat bestaat uit in totaal 25 mensen. Je werkt nauw samen met jouw andere collega HR Officer en de HR Business Partner. Je zoekt proactief naar integrale samenwerking met diverse collega’s en afdelingen.

PLEZIER

Werken binnen Hago Zorg betekent het werken in een grote organisatie die valt onder de moederorganisatie Vebego. Je vindt het leuk om te communiceren op verschillende niveaus en je in te leven in elke doelgroep. Daarnaast is er veel ruimte om het werk in te richten zoals dat passend is voor jou. Er wordt gekeken naar jouw talenten en de meerwaarde die jij kan leveren aan het team. Jouw verdiensten op basis van 40 uur:

Direct een vast dienstverband met twee maande proefperiode

Een salaris tussen € 2.460 – € 3.515 per maand afgestemd op de kennis en ervaring die je meebrengt

8.33% vakantiegeld, variabele beloning van maximaal één maandsalaris, halve maand eindejaarsuitkering en thuiswerkvergoeding en pensioenregeling

31 vrije dagen (25 vakantiedagen + 6 ADV)

Thuiswerkplek, Laptop en smartphone

Een uitdagende baan, maar écht! Je gaat je niet vervelen

Interesse?

Bel of mail even met Lilian via lilian@emma-at-work.nl of 06 401 878 80, zij vertelt je graag meer over deze functie!

meer weten? bel lilian:

“Als je struikelt, maak er dan een salto van”

Lilian van Heckers
Consultant