Heb jij een ICT achtergrond en wil jij werken op Schiphol?

Na wederom zeer geslaagde sessies in september en februari, organiseert LCS voor Luchtvaart Inclusief weer een mooie kans om je voor te stellen aan een aantal bedrijven op Schiphol. De bedrijven op Schiphol hebben met elkaar de ambitie uitgesproken om 100 talenten met een beperking per jaar een kans te geven. Deze bedrijven willen jou graag ontmoeten.

Op donderdag 18 mei van 9.30 tot 11.00 uur organiseert LCS een bijeenkomst met een aantal werkzoekenden en werkgevers. Bedrijven die meedoen aan dit initiatief zijn: Schiphol Group, KLM en Microsoft. Een goede kans om jezelf te laten zien aan deze bedrijven op Schiphol.

Er zal een voorbereidende pitch workshop zijn op 11 mei van 10.00 tot 12.00 waarin je voorbereid wordt op de pitches en gesprekken met de bedrijven.

Deze keer worden tijdens de bijeenkomst ‘AIRpotential’ sessies, een soort meet & greets georganiseerd speciaal voor (hoog)opgeleide ICT’ers.

Heb jij dus een (afgeronde) opleiding in de ICT en wil jij graag aan de slag op Schiphol? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Mail je cv naar Inge@emma-at-work.nl.