Improviseer jezelf naar de top

In de workshop ‘Improviseer jezelf naar de top’ maak je kennis met improvisatie. Je mag middels een losse, speelse vorm ontdekken, creëren en oefenen. Zo kom je dichterbij je kracht en kun je op zoek naar antwoord op je leervragen. Wil je zelfverzekerder worden? Wil je assertiever worden bij het vinden van een baan? Lijkt het je mooi om te ontdekken wat jou speciaal maakt?

Neem dan deel aan deze workshop en maak op een unieke wijze kennis met jezelf!

 Over de trainer: Paul Schulte

Paul: ‘Ik ben een enthousiaste trainer met een ontspannen houding. Ik ga graag nieuwsgierig op zoek naar positieve ervaringen in de mensen die ik tref. Ik observeer mijn trainingssituaties aandachtig en heb oog voor de ontwikkelende processen hierin. Met (mijn) humor, feedback, werkvormen en improvisatie haal ik het maximale uit een mens wat hij of zij in zich heeft.

Als acteur kan ik mij realistisch inleven in gewenste situaties en geef ik onderbouwende feedback op een professionele manier.’

Bij mij staat een workshop of training nooit vast. Vaak heb ik wel een aantal opdrachten voorbereid om te kunnen meebewegen met deelnemers. Ik probeer zo weinig mogelijk aan het woord te zijn en wil dat de deelnemers zelf met een oplossing komen. Ik geef ondersteunende en veilige feedback om hem/haar daarbij te helpen. Mijn stijl is het werken met improvisatie, met inzet van mijn stemgebruik, humor en het oneindig gebruik maken van optimisme. Door mijn stijl van werken, wil en kan ik bereiken dat deelnemers zichzelf meer accepteren, zichzelf waarderen en een positieve kijk op de wereld hebben met als einddoel het maximale uit zichzelf te halen. Mijn motto is dan ook:

Iedereen heeft het vermogen om het maximale uit zichzelf te halen.

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 13 juli 2017
  • Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
  • Locatie: Kantoor Emma at Work Utrecht, Europalaan 2
  • Trainer: Paul Schulte

Aanmelden uiterlijk dinsdag 11 juli via info@emma-at-work.nl.

Graag tot dan!