op weg naar jouw ideale

bijbaan

Wat als vakken vullen niet lukt? Wat voor soort bijbanen zijn er nog meer? Wat heb je nodig voor een sollicitatie? Of je nu enthousiast wordt van klantenservice, administratie, of creatieve bezigheden, er zijn meerdere mogelijkheden om een bijbaan te vinden die perfect bij jou past. Bovendien voorziet Emma at Work je van waardevolle begeleiding en training, waardoor je zelfverzekerd en goed voorbereid de sollicitatieprocedure ingaat. Zo stomen we je klaar voor jouw ideale bijbaan!

bijbaan-voor-jongeren-emma-at-work-stappenplan
wat ga je doen?

stappenplan

  1. Je meldt je aan bij Emma at Work!
  2. De consultant belt of appt je om kennis te maken.
  3. Samen met leeftijdsgenoten en een oud-kandidaat van Emma at Work (met veel toffe video’s en voorbeelden), volg je twee trainingen van anderhalf uur.
  4. Je gaat samen aan de slag in een appgroep.
  5. Met slimme tips en trucs zoek je samen actief naar een bijbaan in jouw buurt. De consultant van Emma at Work staat altijd klaar om je te supporten. Op ons portal vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures.
  6. Interesse in één van onze 60 members? We stellen je graag voor om kennis te maken en te onderzoeken wat er mogelijk is!

bijbaan-voor-jongeren-emma-at-work-trainingen

bijbaan trainingen

Super tof dat je enthousiast bent om mee te doen! Het is echt heel simpel, gewoon op de knop hieronder klikken. Daar vind je meteen alle data waarop je de toffe trainingen kunt volgen. Easy peasy, toch? Let’s go!

Meld je aan
bijbaan-voor-jongeren-emma-at-work-buddysysteem

Buddy boks!

Een buddy die begrijpt wat je doormaakt! Onze oud-kandidaten zijn er voor jou en denken graag met je mee. Heb je zin om te appen, (video)bellen of een kopje koffie te drinken met iemand die begrijpt hoe het is om een bijbaan te zoeken? Wil je praten over de uitdagingen die je tegenkomt als je geen fysieke bijbaan kunt vinden? Ze delen graag hun ervaringen en geven handige tips.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Peggy of mail ons!

Ja, ik wil meer weten!
bijbaan-voor-jongeren-emma-at-work-salaris

Make that money

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen met je bijbaan? Nou, dat hangt af van hoe oud je bent, het coole werk dat je kiest, en de speciale regels die gelden voor dat werk. Voordat je aan de slag gaat, is het slim om dit te checken en erover te kletsen! Vergeet niet te vragen of er extra voordelen zijn, zoals flexibele werktijden of leuke bonussen. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je bijbaan haalt!

Wil je weten wat het absolute minimum is dat je kunt verdienen? Je kunt het heel gemakkelijk HIER online controleren, echt super handig!

BUDDY’S
Iris

”Wat ik graag wil meegeven is durf te vertrouwen op je eigen proces. Stop met jezelf te vergelijken met anderen. Wees lief voor jezelf. En focus je op de kleine overwinningen. ”,

Lieve chronisch ziek zijn ervaringsverhaal
Lieve

”Werken is vooral leuk en je chronische ziekte of fysieke aandoening hoeft daar geen belemmering in hoeft te zijn. Je bent goed genoeg zoals je bent en je hebt de wereld wat te bieden”.

Rick werken visuele beperking visuele uitdaging werk
Rick

”Afgelopen jaren heb ik de obstakels en beperkingen vooral leren omzetten als een mogelijke kans om een nieuwe way of life te creëren. Wanneer dat lukt, kost het minder energie”.

Rosalie

‘Ik wil anderen inspireren, ik wil ze raken en hen de kracht laten voelen. Ook wil ik jongeren helpen die pas net een diagnose hebben gekregen en struggelen in hun acceptatie.”

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Group 2