Met andere ogen kijken

Masterclass Nyenrode

Diversiteit en inclusie is een hot topic en krijgt meer aandacht dan ooit. Vrijwel alle organisaties zijn er druk mee en kranten staan vol met artikelen over de mooie kansen van een diverse omgeving en werkvloer. Op homepages staan artikelen en plaatjes van m/v/x, moslims, sikhs, mensen met een taststok of in een rolstoel. We lijken ons steeds bewuster te worden. En toch blijft een kloof pijnlijk zichtbaar: aan de ene kant zie je een gigantisch vacature overschot terwijl aan de andere kant getalenteerde mensen – waaronder jongeren met een fysieke uitdaging- staan te trappelen om aan het werk te gaan. Hoe kunnen we hier met andere ogen naar gaan kijken? En hoe zorgen we er met elkaar voor dat werkvloeren écht inclusief worden ingericht? 

We hebben inmiddels een prachtige line up van sprekers: Rob Berting, trainer en docent personal leadership bij Nyenrode. Rob Jansen, een logistieke ondernemer die innovatie combineert met sociaal ondernemerschap. En Sophie – Anne Onland, expert en ervaringsdeskundige op het vlak diversiteit en inclusie. Naast deze fijne sprekers zorgen we natuurlijk ook voor een verrassende Meet & Greet met onze jongeren. 

Tijdens dit event reiken we, voor de 10e keer, onze Emma at Work Inclusie Award uit. We doen dit aan een member die afgelopen jaar extra meters maakte op het vlak van diversiteit en inclusie. Misschien wel jouw organisatie😉 En we reiken dit jaar ook een persoonlijke award uit. Voor een ambassadeur die daadwerkelijk het verschil maakt voor onze kandidaten. 

Programma Masterclass

“Sociaal ondernemen zit in het DNA van Rob Jansen. Zijn bedrijf Chain Logistics was het tweede bedrijf in Nederland dat aan de slag ging met Open Hiring. Hij inspireerde al velen met zijn opgedane ervaringen en zijn persoonlijke drive achter sociaal ondernemen. Het eerlijke verhaal, inclusief ups en downs, deelt hij met ons tijdens de Masterclass.”

Tijdens de Masterclass ga je letterlijk met andere ogen kijken naar inclusiviteit in jouw organisatie. Word verrast tijdens de ontmoeting met elkaar en jongeren van Emma at Work. We zouden Emma at Work niet zijn als hierbij geen kleine twist aanwezig is. Tijdens de borrel ontmoet je andere GAP members en is er ruimte om in gesprek te gaan met elkaar en ervaringen te delen.

Het aantal plekken voor dit event is beperkt, deelname is kosteloos. Ben jij erbij? Aanmelden kan via onderstaande button.
Wil je nog meer informatie? Neem contact op met Marion of Kim

Masterclass Nyenrode

Naam