Masterclass

Nyenrode

Aanmelden Masterclass Nyenrode

Naam

Jaarlijks organiseren wij voor onze kandidaten en werkgevers een Masterclass in samenwerking met Nyenrode. Het thema van dit jaar is ALL INCLUSIVE AT WORK.

Het belooft weer een inspirerende middag te worden met interessante sprekers die nauw verbonden zijn met dit thema. Mis het niet!

Jeanine Jansen
Samen kom je verder

Jeanine Jansen

Jeanine is programma-manager, docent en coach bij Nyenrode Business Universiteit. ‘Er is een Afrikaans gezegde: alleen ga je harder, maar samen kom je verder’, zegt Jeanine. ‘Mijn missie is om ervoor te zorgen dat een groep écht samen leert en innoveert terwijl ze aan het werk zijn. Daarvoor is verbinding nodig, zodat ze van één plus één drie maken. Zo bijzonder om te zien als talenten elkaar én zichzelf verrassen.’

Redouan Ait Chitt
NO EXCUSES NO LIMITS

Redouan Ait Chitt

De afgelopen 15 jaar heeft Redo zijn passie dansen ontwikkeld tot een indrukwekkende carrière. In 2018 ging zijn eigen solo-show, REDO, in première. Een jaar later schreef hij geschiedenis door het winnen van “De Zwaan”, de meest prestigieuze dansprijs van Nederland.

Hiermee is hij de eerste hiphopdanser die zo’n dergelijke prijs wint. In 2020 stond Redo op nummer 1 van De Community Top 100, een jaarlijkse lijst van inspirerende talenten uit de Nederlandse Samenleving. Voor al zijn werk en prestaties lokaal, nationaal en internationaal ontving hij een Koninklijke Onderscheiding als ‘Officier in de Orde van Oranje Nassau’.

​Momenteel treedt Redo op in (theater) shows en (TV) producties en verzorgt over heel de wereld motiverende lezingen en workshops.

Redo zal zijn bijzondere levensverhaal delen over het opgroeien met een fysieke uitdaging. Hij spreekt over het omgaan met vooroordelen, tegenslagen, angst en persoonlijke onzekerheden. Over het vinden van je passie en het behalen van je doelen. Redo gelooft dat met de juiste instelling en mentaliteit alles mogelijk is, zolang je voor jezelf maar geen excuses creëert.

Programma:

  • 14:30 Inloop
  • 15:00 Start programma inclusief Award-uitreiking
  • 17:00 Netwerkborrel