Iedereen kan meedoen

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. We dichten de kloof tussen deze jongeren en de maatschappij. Met onze GAP Track focussen we op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar, en samen met ons partner netwerk GAP200 zorgen we ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt.

Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

lees meer

hoe dan?

Emma at Work werkt al 15 jaar aan een Nederland waar iedereen mee kan doen. Samen met jongeren, en organisaties.

team

“Iedereen kan meedoen!”
Juliette Hasselbach
Directeur
“We accept the GAP!”
donja, business manager, emma at work, team
Donja van Vliet
Business Manager
“Grote dingen doen, binnen een kleine organisatie! “
Thomas Broedelet
Relatiemanager
“Kijk naar wat (je) allemaal kan!”
Marloes Klomp
Consultant
“Samen stappen zetten”
Berdien Griffioen
Programma Manager
“Gewoon meedoen moet voor iedereen mogelijk zijn!”
Charlotte Fraterman
Marketing Communicatie
“Vooruit is niet altijd rechtdoor”
Merijn
Merijn Dalstra
Consultant
“Jouw potentie is belangrijk voor iedereen!”
Nino van der Stoop
Financiële Administratie
“Waar de ene deur dicht gaat, gaat er een nieuwe open. Geef ‘m zelf een zetje!”
Marion Bouw
Programma Manager
Annefleur Vrielink
Consultant
Peggy van der Have
Consultant
“Waar een wil is, is een weg”
Kim Verlegh
Relatiemanager
“Samen dichten we de kloof”
Richard, team, Emma at Work, consultant
Richard van der Meer
Consultant
Bekijk het team

Ambassadeurs

Prof Dr. Hugo Heymans
Rosalie
Alle Ambassadeurs

Stichting

Emma at Work is een non-profit organisatie. Wij zijn ontstaan vanuit een urgente missie en werken hard aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Dit doen we samen met een gemotiveerd team, professionele coaches, partners uit het bedrijfsleven, ziekenhuizen en fondsen. Emma at Work heeft een stichtingsbestuur en een Raad van Advies

Lees meer

FAQ

 • Hoe is Emma at Work ooit begonnen?
  Emma at Work is in 2006 opgestart vanuit een project in het Emma Kinderziekenhuis (EKZ) -Amsterdam UMC. Na een jaar werden we een zelfstandige stichting en we zijn uitgegroeid tot een non-profit organisatie die zich inzet voor een groter verhaal: close the gap! onze missie is om de kloof tussen jongeren en de arbeidsmarkt te dichten. Met een team van 15 man werken we elke dag aan een samenleving waar iedereen mee kan doen. Doet u ook mee?
 • Hoeveel jongeren heeft Emma at Work al begeleid?
  Emma at Work heeft al ruim 2500 jongeren ondersteund in hun ontwikkeling of bij het vinden van werk. Met de introductie van (online) ontwikkelingsprogramma de GAP Track en ons online platform, kunnen we vanaf 2020 nog meer jongeren per jaar ondersteunen.
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Tussen 09.00u – 17.00u, zijn we altijd telefonisch bereikbaar. Je kunt je vraag ook altijd via e-mail stellen, check hier onze contactgegevens.
 • Ik heb me aangemeld, en dan?
  Als jij je hebt aangemeld, word je binnen een week gemaild of gebeld door een consultant van Emma at Work. We plannen meteen een afspraak om kennis te maken. In dat kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kun je aangeven wat je wilt/zoekt. We vertellen je hier alles over onze GAP Track (ontwikkelprogramma) en kijken welke trainingen of vacatures bij jou passen.
 • Ik wil GAP200 member worden, hoe werkt dit?
  Alle informatie over de GAP200 vind je hier. Een GAP200 membership is maatwerk, daarom begint het altijd met een persoonlijk gesprek met een van onze relatiemanagers. Laat uw gegevens achter bij ‘meedoen‘ of neem zelf contact op, dan plannen we snel een afspraak.
 • Kan ik jullie ook financieel ondersteunen zonder GAP200 member te worden?
  Ja, er zijn verschillende mogelijkheden om Emma at Work te steunen. Lees hierover meer bij ‘Stichting‘.
 • Hebben de jongeren die ingeschreven staan bij Emma at Work een indicatie banenafspraak? Staan zij in het doelgroepregister?
  Nee, niet allemaal. Onze jongeren zijn een afspiegeling van de samenleving. Van VMBO-T/GL tot en met WO. Emma at Work ondersteunt een brede doelgroep dus ook jongeren zonder indicatie banenafspraak. Juist deze groep jongeren valt vaak tussen wal en schip vallen en moet concurreren met gezonde jongeren én jongeren met een indicatie banenafspraak. Zij hebben onze hulp hard nodig, en uw hulp ook!