PGGM lid van de club van 1000

PGGM en Emma at Work werken al sinds 2013 samen om invulling te geven aan het programma ‘Make It Possible‘ (MIP) van PGGM . Het opdoen van werkervaring voor mensen met een fysieke beperking staat centraal in dit programma. In de afgelopen jaren hebben al 23 jongeren van Emma at Work werkervaring opgedaan via het MIP programma van PGGM. Een aantal jongeren hebben inmiddels een vast contract bij PGGM of zijn door Emma at Work doorgeplaatst in een andere baan. Wij zijn er trots op dat  PGGM nu ook lid is geworden van de Club van 1000 van Emma at Work!

PGGM ondersteunt het werk van Emma at Work van harte. Karina Gredt en Anneke Westerlaken van PGGM benadrukken dat het clublidmaatschap een mooie verzegeling is van de al jarenlange samenwerking en dat het heel goed aansluit bij de missie en visie van PGGM: “Een waardevolle toekomst voor iedereen. Want een goed pensioen is meer dan geld alleen”. Karina en Anneke geven aan dat het een maatschappelijke verantwoordelijkheid is om perspectief te bieden aan de toekomst van jongeren met een chronische fysieke aandoening.

Eén van die 23 jongeren die bij PGGM aan de slag zijn gegaan, is David Au Yeung. Hieronder deelt hij zijn ervaring met de organisatie PGGM en het MIP programma:

18 april 2017 ben ik in dienst gekomen bij PGGM. Ik bekleed bij PGGM de functie van medewerker process mining op de afdeling Shared Service Center. Dit is een functie die beschikbaar kwam via het Make It Possible programma van PGGM.

Het fijne van PGGM is dat zij uitgaan van talent en een passende functie. Daarmee bewerkstelligen zij ook een duurzame relatie. Ik word als MIP-er hetzelfde behandelt als alle andere collega’s. Ik moet, net als alle andere PGGM collega’s, voldoen aan de eisen die horen bij een top organisatie (ik zou ook absoluut niet anders willen). Daarbij krijg ik wel diverse ondersteuningen binnen PGGM om mijn beperking geen beperking te laten zijn. Er wordt hulp geboden bij facilitaire zaken zoals bijvoorbeeld de aanvraag van een grotere monitor. Ik heb een mentor toegewezen gekregen waar ik regelmatig over veel zaken even kan sparren. Ook zijn er ontzettend veel interessante activiteiten waarbij ik mijn talent verder kant ontwikkelen en van waarde kan zijn voor PGGM.

Ik mag mij daarom zeer gelukkig prijzen dat Emma at Work mij  in contact heeft gebracht met PGGM. Ik hoop daarom ook dat PGGM, bij toetreding tot de club van 1000, meer succesverhalen mag vieren met deze doelgroep van mensen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt.

Ik kan als trotse PGGM-er zeggen dat PGGM er werkelijk is voor een waardevolle toekomst voor iedereen!”

Wilt u jongere als David ook een kans geven op de arbeidsmarkt en u zich net als PGGM aansluiten bij de Club van 1000? Kijk dan hier voor meer informatie en ervaringen van andere clubleden.


*Op de foto boven dit artikel: David Au Yeung (kandidaat Emma at Work) Anneke Westerlaken (programmamanager maatschappelijke agenda), Karina Gredt (expert projectleider vakgroep MVO)  en Judy van den Berg (Consultant Emma at Work)