PSO CERTIFICAAT

Socialer Ondernemen

Wij zijn PSO gecertificeerd: we staan bovenaan de PSO-ladder, op trede 3.
Maar wat betekent dit eigenlijk? En belangrijker nog: wat levert jou dit op?

PSO is een keurmerk van TNO. Dit keurmerk is specifiek gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen, en geeft aan hoe organisaties op dit vlak presteren. En laat dat nu precies onze missie zijn: een inclusieve werkvloer waar plek is voor iedereen. Logisch dus dat we ook zelf hieraan graag voldoen. Ook bij Emma at Work werken collega’s die dagelijks dealen met een chronische fysieke beperking én gewoon goed zijn in hun vak.

WAT LEVERT MIJ DIT OP?

Realisatie SROI

Onze certificering helpt andere organisaties om te klimmen op de PSO ladder. Want wanneer je zaken doet met een PSO gecertificeerde organisatie zoals wij, dan telt dit mee in je eigen PSO resultaat, en klim je zomaar een trede hoger. Staan we straks samen bovenaan;)

Onze PSO certificering kan ook bijdragen aan het realiseren van de doelen die je hebt gesteld in het kader van je SROI: je Social Return On Investment.

INVULLING MVO

Maatschappelijk verantwoord

MVO is de laatste afkorting. Door samen te werken met ons geef je ook invulling aan je wens om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat verantwoord ondernemen bijdraagt aan het geluksgevoel van je werknemers. Want ‘jullie’ organisatie levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. En als mens dragen we graag bij aan beter. Dit levert je als werkgever, naast een goed gevoel over de impact die je maakt, nog meer op: onderzoek toont ook aan dat de productiviteit van gelukkige werknemers met 12% stijgt. To the stars and beyond! 

Word member

Genoeg redenen dus om direct GAP200 member te worden! Wil je meer weten? Meld je aan via de button of bel ons meteen! Kim Verlegh: 06 11014291 Thomas Broedelet: 0610217545