Sollicitatieworkshop bij Microsoft

Ben jij ambitieus en op zoek naar een uitdagende baan? Word je enthousiast van een leerzame sollicitatieworkshop waarbij je hulp en tips krijgt van gedreven medewerkers van Microsoft en waar je tevens andere enthousiastelingen ontmoet? Dan ben je bij ‘Meet Microsoft’ aan het goede adres!

 Wat is het?

Tijdens deze middag maak je samen met andere jonge talenten, met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, kennis met Microsoft medewerkers. Ze kunnen jou handvatten bieden als het gaat om wat je wilt en wat je kunt als het gaat om werk. Ook hebben ze vragen voor jou waar je over mee kunt denken, waar zij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Naast verschillende interactieve lezingen van medewerkers van Microsoft met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, ga je concreet brainstormen over mogelijkheden en uitdagingen die je ervaart. Tot slot is het mogelijk om eens rond te kijken in het Microsoft hoofdkantoor.

Wie wat waar?
Wie: Jij en de medewerkers van Microsoft
Wat: Sollicitatieworkshop
Waar? Het kantoor van Microsoft; Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol (goed bereikbaar met het openbaar vervoer)
Wanneer? Donderdag 7 juli van 12.30 – 15.00 uur

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan bij onze vrijwilliger Florien via e-mailadres
a-florie@microsoft.com of 06-36486506.