Dura Vermeer

Jill Bedrijven

RedaReda (28) heeft een dwarslaesie opgelopen na een duik in Marokko. ‘Tot mijn nek ben ik verlamd. Na mijn ongeluk heb ik mijn HBO opleiding logistiek gehaald en ging ik op zoek naar een baan. Ik wilde graag in de logistiek werken maar wist niet of dit kon omdat ik in een rolstoel zit. Via Emma at Work vond ik een baan bij Dura Vermeer in Hoofddorp, een grote wegenbouwer. Ik doe hier een traineeship voor een jaar.’

Ik doe onder andere onderzoek en leer ontzettend veel omdat ik alle facetten van het bedrijf mee maak. Vier dagen per week ga ik met mijn auto naar Dura Vermeer en ik word er goed begeleid. Ook heb ik geregeld contact met mijn consultant bij Emma at Work. Ik hou haar op de hoogte over hoe het gaat en of er vragen zijn. Ik heb het erg naar mijn zin. Gelukkig kan ik mijn werk bij Dura Vermeer momenteel ook goed combinerem met mijn sport, ik speel rugbyrolstoel en ga regelmatig met mijn team naar het buitenland voor trainingen. Ik hoop dat dit traineeship bij Dura Vermeer voor mij de opstap zal zijn naar een leuke baan in de logistiek.

* Inmiddels heeft Reda het traineeship bij Dura Vermeer succesvol afgerond en is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sportbranche. Heb jij een tip? Neem contact met ons op via 020-5664773 of info@emma-at-work.nl.