Maak kennis met Rosalie!

Jill

Rosalie. Gedreven, gepassioneerd en vol energie. Ze heeft jeugdreuma, maar is (net als ieder ander) veel meer dan iemand die chronisch ziek is. Rosalie werkte als redacteur bij een mediaproductiebureau, maar merkte al snel dat ze meer impact wilde én kon maken op de maatschappij.

Rosalie werkt nu als Community Manager waar ze mensen met een verhaal een plaats geeft en laat zien wat voor (alternatieve) zorg er eigenlijk allemaal in Nederland is. Van de verhalen van ervaringsdeskundigen tot zorgprofessionals aan het woord, iedereen is welkom bij het ‘Wij Netwerk’. Daarnaast is ze trainer bij Young Impact. Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen en dat zij energie en talent hebben om impact te maken op anderen en henzelf. Ook zoekt Rosalie de zon graag op en is ze het liefst de hele zomer weg om te werken in het buitenland voor een reisorganisatie. Inderdaad, Rosalie zit ondanks haar ziekte zeker niet stil.

Ze zet zich graag in voor anderen en is trots ambassadeur van Emma at Work:

“Mijn ziekte is eigenlijk gewoon mijn kracht. Het is mijn verhaal waar ik sterk mee ben. Ik wil anderen inspireren, ik wil ze kunnen raken en hen de kracht laten voelen. Ook wil ik jongeren helpen die pas net een diagnose hebben gekregen en struggelen in hun acceptatie.”

Rosalie neemt jullie de aankomende weken mee in de ‘kracht’ van haar ziekte. Van het accepteren van haar aandoening, tot het échte werk. Stay tuned!

Lees hier hoe Rosalie dealt met haar jeugdreuma.