Mentor Program Pfizer

Jill

Pfizer is één van de organisaties die samen met ons een Mentor Program aanbiedt om jongeren kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Jongeren worden gekoppeld aan een mentor en samen gaan ze aan de slag met persoonlijke doelen. Werken aan het zelfvertrouwen, oefenen met sollicitaties, het kan van alles zijn. Zes maanden werken vijf jongeren met een chronische fysieke aandoening samen met hun Pfizermentor aan hun persoonlijke- en werkgerelateerde ontwikkeling.

Barthold heeft neurofibromatose type 1 en gaat samen met zijn Mentor Nathalie de komende maanden aan de slag met zijn zelfvertrouwen en het verkrijgen van inzicht in zijn eigen kwaliteiten. Ook mentor Nathalie werkt aan haar zelf: “Geduld is niet mijn beste eigenschap, ik hoop dat ik door dit Mentor Program mijn tempo leer aanpassen aan andere mensen.” Benieuwd hoe het Mentor Program bevalt en welke doelen ze al hebben bereikt? Je leest het hier.

Ook Joyce wilt sterker in haar schoenen staan. Joyce is geboren met een hersenbeschadiging en gaat samen met haar mentor Hendrien op zoek naar haar sterke en zwakke punten. “Hendrien en ik zijn een goede match. Door mijn ADD ben ik soms chaotisch en vergeet ik afspraken. In tegenstelling tot Hendrien, want haar instelling is ‘let’s go!’ en zo houdt ze me on track, dat heb ik nodig.” Lees hier hoe hun mentortraject tot nu toe verloopt.

Pfizer ziet werk als medicijn. Benieuwd hoe Pfizer bewustwording en aandacht creëert rondom dit thema? Bekijk het hier.