Gezocht! Innovatiemanager

July 26, 2022
Jill
Durf jij invulling te geven aan een gloednieuwe functie?
Emma at Work zoekt per direct een ambitieuze en innovatieve projectmanager die ons helpt bij de ontwikkeling naar een efficiënte en schaalbare organisatie.

Emma at Work zet zich in voor een inclusieve werkvloer. Met ons aanbod bedienen we twee doelgroepen: aan de ene kant bieden we training, coaching en vacatures aan jongeren met een chronische fysieke beperking, en aan de andere kant verbinden we werkgevers met een aantrekkelijk aanbod aan onze missie. Zo bouwen we structureel aan een zelfstandige toekomst voor young professionals met een fysieke aandoening.

Onze ondersteuning is essentieel: want het valt vaak niet mee om een fijne werkgever te vinden waar plek is voor je ambities én voor je beperking. Met onze aanpak helpen we deze jongeren op weg naar werk én breken we tegelijk een lans voor inclusief werkgeverschap. Wij geloven in een samenleving waar iedereen aan de slag kan. Daar geven we zelf ook invulling aan.

Wat we zoeken

Emma at Work wil groeien en zo nog meer bereiken. We staan 100% achter onze huidige aanpak én geloven dat blijven ontwikkelen cruciaal is. Ons doel is heilig, niet onze aanpak!
We zoeken vernieuwing op het vlak van productontwikkeling en IT.

Zo blijven we voortdurend kijken naar innovatie in ons dienstenaanbod. Ook onze portal, die we op dit moment vooral inzetten als CRM-systeem, willen we verder ontwikkelen tot een compleet en toegankelijk platform voor onze jongeren en partners. En we stappen graag over naar een SharePoint-omgeving, om samenwerken intern nog makkelijker te maken.

Wie we zoeken

Jij maakt plannen op basis van data én met meetbaar resultaat.
Je hebt minimaal HBO niveau en een aantal jaar ervaring als projectleider. Je bent in staat om creatieve processen te combineren met meetbare resultaten. Je plannen zijn ambitieus én realistisch. Je bent ervaren in het afwegen van risico’s en kansen, en gewend om problemen in hapklare brokken te hakken. Zo maak jij het veranderingsproces inzichtelijk en haalbaar voor collega’s en partners. Je neemt anderen mee in het proces door het creëren van quick wins.

Jij daagt op een leuke manier je collega’s uit om na te denken over verbeteringen.
Zelf ben je inspirerend als het gaat over een vernieuwende manieren van werken. Belangrijk hierin is dat je weet wat er speelt: zowel binnen als buiten Emma at Work.

Je zorgt voor vertrouwen en met je creativiteit creëer je ruimte om ‘gewoon iets te proberen.’
Als het een keer niet lukt, is er geen man overboord, en hebben we samen iets geleerd voor een vervolg. Jij staat aan de basis van een groep van vernieuwers waar je graag bij wil horen.

Wat we bieden

We bieden een goede werksfeer en fijne collega’s. We zijn een snelgroeiende stichting met ambitieuze medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om voor deze jongeren een plek op de arbeidsmarkt te creëren. We werken zelfstandig en slim aan de realisatie van onze doelen. We hechten aan een goede relatie met onze partners en zijn hier zorgvuldig in. We werken graag samen in een informele sfeer: online en offline, zodat privé en werk altijd matcht. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam Zuidoost. Na het werk vinden we elkaar voor een borrel en een spelletje: work hard, play harder.

In deze functie kun je doorgroeien tot maximum maandsalaris van bruto € 5.217 op basis van 40 uur (exclusief 8% vakantietoeslag en 8,64% pensioenbijdrage). Je salaris is afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Uiteraard krijg je een telefoon en laptop van ons. Het aantal uren kies je zelf. Je kunt parttime en fulltime voor ons aan de slag. We horen graag wat past bij jou.

Word jij onze nieuwste collega?

Denk jij dat je ons kunt helpen om onze producten nog beter in de markt te zetten, en onze organisatie nog efficiënter te laten werken? Stuur een PM, een mail of bel ons voor een afspraak. Marlies, Thomas en Kim drinken graag koffie met je!

Gerelateerd