Duurzaam partnerschap: Club van 1000

Door medische ontwikkelingen worden kinderen die geen zicht hadden op een toekomst, steeds ouder. Dit is goed nieuws, en dit betekent ook dat steeds meer van deze jongeren kunnen starten op de arbeidsmarkt. Emma at Work heeft ruim 10 jaar ervaring in het ondersteunen van jongeren met een fysieke chronische aandoening naar werk. Wij weten dat zij het al zwaar genoeg hebben en begeleiden hen waar mogelijk. Dit doen we door trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, coaching door professionals uit het bedrijfsleven, en arbeidsbemiddeling.

De Club van 1000 van Emma at Work is opgericht om deze grote groep jongeren, die opgroeien met een chronische fysieke aandoening, in Nederland te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling naar werk. Deze werkervaring geeft een zeer waardevolle kickstart op de arbeidsmarkt. Met de steun van de Club van 1000, worden activiteiten zoals de begeleiding naar en tijdens werkervaringsplaatsen, bijbanen en het aanbieden van gratis trainingen voor jongeren door het hele land, mogelijk gemaakt. Als we de handen ineen slaan, financiering door een gezamenlijke aanpak en uitvoering door Emma at Work, investeren we in de medewerkers van de toekomst! Op naar de 1000 leden!
WAAR STAAN WE VOOR?

Organisaties binnen de Club van 1000 herkennen en erkennen elkaar in de volgende principes:

  • Wij zijn een organisatie waar iedereen belangrijk is en meedoet
  • Wij vinden het vanzelfsprekend dat iedereen moet kunnen werken
  • Tegen jongeren met een chronische fysieke aandoening zeggen wij: ’jij bent van waarde’
  • Wij geloven in de kracht van jongeren en zijn ervan overtuigd dat de investering die we doen een veelvoud oplevert
  • Wij voelen een verantwoordelijkheid naar onze omgeving, de (lokale) samenleving
  • Samen kunnen wij het verschil maken!

UW ORGANISATIE EN DE CLUB VAN 1000

De Club van 1000 is een exclusief inclusief netwerk van bedrijven en organisaties die het werk van Emma at Work onderstrepen en met een structurele jaarlijkse donatie investeren in de toekomst van jongeren met een chronische fysieke aandoening. Met de opbrengst van de donaties worden jongeren voorbereid op duurzame deelname aan de arbeidsmarkt d.m.v. stages, bijbanen, training en coaching. Niet alleen investeert u hiermee in deze medewerkers van de toekomst , maar ook in uw huidige medewerkers die trots zullen zijn bij zo’n maatschappelijke bewuste en mensgerichte organisatie te werken. Als clublid geeft u betekenis aan werk in de breedste zin van het woord voor jongeren met een chronische fysieke aandoening.

Voor meer informatie, neem contact op met Caroline Helversteijn via caroline@emma-at-work.nl | 020 5664 773 | 06 363 06 012

Samen met andere werkgevers en Emma at Work kunnen we jongeren begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past.


Ja, ik word lid van de Club van 1000!

Vanuit het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal zijn wij dagelijks bezig met het creëren van kansen voor onder andere jongeren richting de arbeidsmarkt. Hierbij kijken wij vooral naar de talenten en mogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar partners die dezelfde gedrevenheid en passie hebben. Gezamenlijk kunnen wij de jongeren nog beter helpen.
Gregor Goedhart, Accountmanager Zuid-Holland Centraal

Gregor Goedhart, Accountmanager Zuid-Holland Centraal

Emma at Work zet zich voor jongeren die een kans verdienen, maar wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Interpactum kijkt ook liever naar de mogelijkheden dan naar de onmogelijkheden. Laten we jongeren met een chronische ziekte helpen (weer) jongeren met een chronische baan te worden!
Rombout Jas, adviseur Interpactum

Rombout Jas, adviseur Interpactum

Wij geloven in de kracht van de jongeren en zijn ervan overtuigd dat de investering die wij doen het veelvoud oplevert. Je ziet het zelfvertrouwen groeien. Hierdoor ontplooien ze zich tot waardevolle medewerkers voor elk bedrijf!
Koen Overtoom, President-Directeur Port of Amsterdam

Koen Overtoom, President-Directeur Port of Amsterdam

Wij vinden het van groot belang dat jongeren met een chronische fysieke aandoening aan het werk kunnen en bieden ze graag een plek in onze organisatie. Wij hebben veel bewondering voor Emma at Work juist ook omdat zij deze jongeren een potentiële positie op de arbeidsmarkt verschaffen en werkgevers laten inzien dat het zeer waardevolle medewerkers zijn.
André Aaij, General Manager bij Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

André Aaij, General Manager bij Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

Alweer een tijd geleden maakte ik kennis met Emma at Work en besloot ik om jongeren via hen een werkplek te bieden. Diversiteit op de werkvloer vind ik belangrijk en daarnaast zijn de kandidaten van Emma at Work enorm gemotiveerd. Een aanwinst voor je bedrijf! Daarom twijfelde ik geen moment om lid te worden van de Club van 1000!
Daan Willem Vermolen , HR Manager Novamedia

Daan Willem Vermolen , HR Manager Novamedia

Wij twijfelden geen moment toen we zagen dat je partner kon worden van Emma at Work. Emma at Work is een organisatie met een geweldige missie die wij graag ondersteunen! Zij weten als geen ander hoe belangrijk diversiteit op de werkvloer is. Dit kunnen wij alleen maar onderschrijven. Daarom werkt de Nationale Postcodeloterij gráág samen met Emma at Work!
Leonie, HR Medewerker Nationale Postcodeloterij

Leonie, HR Medewerker Nationale Postcodeloterij

Regioplan is een beleidsonderzoeksbureau dat onder meer onderzoek doet naar de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en aanbevelingen doet hoe die te verkleinen. Met ons lidmaatschap van de Club van 1000 voegen wij de daad bij het woord en dragen we bij aan de toekomst van bijzondere, talentvolle jongeren.
Peter Krooneman, directeur Regioplan

Peter Krooneman, directeur Regioplan

Geef duidelijk aan waar je sterktes en zwaktes liggen dan kom je altijd op de juiste plek terecht waarin je sterktes tot hun recht komen en je zwaktes je niet in de weg staan! Wij doen mee met de Club van 1000, zodat Emma at Work dit mogelijk kan maken voor de jongeren.
Jacob Nawijn, Commercieel Directeur Fruitful Office

Jacob Nawijn, Commercieel Directeur Fruitful Office

Het is geweldig om het doorzettingsvermogen en enthousiasme te ervaren van deze jongeren die ondanks hun beperking zo positief in het leven staan. Dat geeft energie! Emma at Work werkt aan het creëren van kansen voor jongeren met ambities. Om dit initiatief te steunen ben ik lid geworden van de Club van 1000. Omdat iedereen een kans moet hebben op het waarmaken van ambities!
Björn Oeben, Commercieel Directeur Bouw Faber Personeelsdiensten

Björn Oeben, Commercieel Directeur Bouw Faber Personeelsdiensten

De inspanningen van Emma at Work sluiten heel mooi aan op onze ambitie om mensen te helpen fit te zijn voor werk en privéleven. Het vinden en behouden van werk is voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking helaas niet altijd vanzelfsprekend. AbbVie zet zich net als Emma at Work in om deze situatie – voor jong en oud - te verbeteren!
Lennaert Rijken, General Manager AbbVie Nederland

Lennaert Rijken, General Manager AbbVie Nederland

De kracht en het doorzettingsvermogen die ik ervaar bij de kandidaten van Emma at Work zijn een continue bron van inspiratie voor mij en mijn collega’s. Dat Unibail Rodamco als organisatie zich inzet om hen te helpen bij het vinden van duurzaam werk is voor ons vanzelfsprekend. Werk is belangrijk en een ieder verdient hiertoe een eerlijke kans, zo ook de kandidaten van Emma at Work en wij hebben hier allen een rol in te spelen.
Linda Noë, HR Director Unibail Rodamco

Linda Noë, HR Director Unibail Rodamco

Ruim 90% van de kinderen met een chronische ziekte of beperking zal door de steeds grotere mogelijkheden van onze moderne gezondheidszorg volwassen worden. Emma at Work helpt die jongeren aan hun eerste arbeidservaring zodat ze later ondanks ziekte of beperking gewoon mee kunnen doen. Een bijdrage door een lidmaatschap in de Club van 1000, is dus een bijdrage aan de toekomst!
Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work

Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work

Bij SWDV Advocaten zorgen we ervoor dat onze mensen kunnen excelleren. Emma at Work doet dat ook: enthousiaste jongeren die door een chronische ziekte of fysieke beperking moeilijk aan de bak komen, kunnen via Emma at Work stage lopen, werkervaring opdoen en misschien wel de droombaan krijgen die bij hun past! Met de Club van 1000 hopen we nog meer van deze jongeren aan de slag te krijgen. Wij doen mee, u toch ook?
Anna Paternotte, advocaat en bestuur bij SWDV Advocaten

Anna Paternotte, advocaat en bestuur bij SWDV Advocaten

De belangrijkste reden om lid te worden van de Club van 1000 van Emma at Work , is de mogelijkheid om zeer gemotiveerde professionals met een lichamelijke beperking of chronische ziekte een kans te bieden op de arbeidsmarkt en/of binnen onze organisatie.
MICHEL, MANAGING DIRECTOR BIJ POINTGROUP SECURITY

MICHEL, MANAGING DIRECTOR BIJ POINTGROUP SECURITY

SAMEN AANPAKKEN!
Word lid van de Club van 1000 en steun dit mooie initiatief met prachtig doel: U stelt Emma at Work in staat ons meest kwetsbare talent te begeleiden naar een inspirerende plek en geeft ze op die manier de waardevolle mogelijkheid hun passie te onderzoeken. Om ze zo stap voor stap te introduceren op de arbeidsmarkt. Zo wordt hun toekomst iets om naar uit te kijken.

Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?

Nadat het contactformulier is ingevuld, zal één van onze collega’s contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat alles rondom uw lidmaatschap van de Club in orde wordt gemaakt. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen via caroline@emma-at-work.nl of 020-5664773.


Emma at work heeft een ANBI status