Experience LAB


Leer, ontwikkel en vergroot je netwerk in het Experience Lab!
Bij Emma at Work kijken we naar jouw talenten en wat jou bijzonder maakt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we ook realistisch. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? Zorg er dan voor dat je goed inzicht hebt in je talenten, dat je cv opvalt en dat je weet hoe je jezelf goed presenteert in een sollicitatiegesprek. Kan je hier nog wat hulp bij gebruiken? Geen probleem! We helpen je graag (kosteloos) binnen ons Experience Lab.

Hoe ziet je cv eruit? Heb je dit besproken met je consultant? Op internet staan veel voorbeelden van goede en opvallende cv’s. Zoals bijvoorbeeld op www.sollicitatiedokter.nl. Heb je toch nog concrete vragen? Neem dan contact op met onze collega Thomas. Hij zal één van onze vrijwillige coaches vragen om je hierbij te helpen.

Bekijk hier de agenda met alle trainingen en bijeenkomsten!

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt gedurende het hele jaar trainingen en workshops aan. Trainingen en workshops organiseert Emma at Work in samenwerking met professionals en zijn gericht op solliciteren en het ontdekken van jouw talenten. Tijdens een workshop word je in één dagdeel bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere bijeenkomsten. Door de spreiding over meerdere bijeenkomsten leer je erg veel.

Ook als je aan het werk bent, kun je bij Emma at Work een training of workshop volgen om te leren je grenzen aan te geven en een goede werk/privé balans te combineren met jouw chronische ziekte of beperking. Interesse in de eerstvolgende workshop of training? Kijk onderaan deze pagina wat er op de agenda staat en meld je aan!

Vergroot je netwerk binnen ons netwerkprogramma

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om te werken, maar nog wel zoekend welke functie het beste bij jou past?

Wil jij op ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt?

Emma at Work biedt jou een pool aan professionals uit het bedrijfsleven die graag met jou op pad gaan om te ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat op de werkvloer. Ook hebben deze professionals een groot netwerk en wie weet waar jij terecht komt via hen.

Het proberen waard toch?

Coaching

Heb jij werkgerelateerde vragen waar je graag wat dieper op ingaat? Ga in gesprek met één van onze professionele coaches van Emma at Work. Hier bespreek je punten waar jij tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past.

Onze coaches zijn er voor jou. Benieuwd? Geef het aan bij jouw consultant of via het aanmeldformulier. Wij brengen je in contact met één van de coaches.
Nieuw bij Emma at Work? Vul het inschrijfformulier in.

Inmiddels gingen ruim 100 jongeren jou voor en uit de evaluaties blijkt dat zij hier veel aan hebben gehad en verder zijn geholpen. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met één van onze consultants. Waar je ook staat in je ontwikkeling. Grijp deze kans.

Agenda Experience Lab

 • Workshop “Stress & Relax”

  Je hebt er vast al mee te maken gehad en soms ook zelfs echt last van. Je kunt je werk niet meer ontspannen doen of het zit in de weg tijdens een sollicitatiegesprek. Stress!
  Wat is het precies? Is het schadelijk? En hoe schakel je om van stress naar relaxt?

  In deze training leer je stress sneller herkennen en hier beter mee omgaan. Wat je kunt doen om te ontspannen en je energiek en goed te voelen.

  Nieuwsgierig? No stress, ontspan en meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 21 september
  • Tijd: 09:30 – 12:30 uur (inloop 9:15)
  • Locatie: Tafelbergweg 51, Emma at Work Amsterdam
  • Trainer: Timo Lamboo van The Recharge Company 
 • Workshop “Persoonlijk leiderschap”

  Leer je eigen regie te nemen, vergroot je netwerk, brainstorm met consultants en andere jongeren.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: donderdag 25 oktober 2018
  • Tijd: 15:00 – 18:00 uur (inloop 14:45)
  • Locatie: Hang 16, Emma at Work Rotterdam
  • Trainer: Natasja van Vliet van Communikader
 • Workshop “Kleur bekennen met DISC”

  DISC is een instrument dat niet alleen inzicht geeft in jouw gedrag, maar ook in het gedrag van de ander. DISC maakt duidelijk wat de ander (tijdens een sollicitatiegesprek, in een overleg, in je team, etc.) nodig heeft, zodat je jouw gedrag daarop kunt aanpassen. Hoe benader je de ander en hoe wil je zelf benaderd worden?

  Hoe kun je gebruik maken van ‘tegenstellingen’ tussen mensen? DISC maakt jou (en de ander) bewust; hoe functioneer je op welke positie het best en presteer je daarmee excellent. DISC zet je letterlijk in je kracht!

  Wat je nog meer met DISC kunt doen, komt in onderstaand in dit artikel mooi toch zijn recht.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 19 oktober 2018
  • Tijd: 9:30 tot 12:30 (inloop 9:15 uur)
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainers: John Goes van Réflection
 • Workshop “Professionals at work”

  Deze workshop is voor de jongeren die al aan het werk zijn. Je leert tijdens deze workshop om te gaan met verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan het herkennen van je grenzen, communicatie met collega’s, work-life balance en leer je slim te werken.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: woensdag 14 november 2018
  • Tijd: 9:30 tot 12:30 (inloop 9:15 uur)
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainers: Lotte Wendrich en Jessy Winkels van work21
 • Workshop “Talent Program”

  Tijdens drie sessies ontdek je jouw talenten en ben je in staat om je ‘beste zelf’ te laten zien. Na deze 3 workshops heb je je kwaliteiten en talenten goed in beeld, weet je op welke gebieden je je verder wilt ontwikkelen, weet je hoe je je grenzen (h)erkent en kun je een pitch houden over wie jij bent.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: woensdag 23 januari, 6 februari en 20 februari 2019
  • Tijd: 9:30 tot 12:30 (inloop 9:15 uur)
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainers: Lotte Wendrich en Jessy Winkels van work21

Aanmelden Experience LAB

Ja, ik heb interesse in:

  Workshop/training  Netwerkprogramma  Coaching

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Korte motivatie (2-3 regels) waarom je interesse hebt: