Experience LAB


Ontdek wat je wil in het Experience Lab!
Misschien weet jij al precies waar je goed in bent, of welke baan je zoekt, maar misschien kun je daar ook nog wat hulp bij gebruiken. Logisch, want je hebt wel andere dingen aan je hoofd. Binnen het Experience Lab van Emma at Work kun je (online) trainingen volgen, meedoen aan workshops of in gesprek met een coach, om erachter te komen wat je wilt en kunt.

Al een idee wat je wilt maar nog geen idee hoe je daar komt? Ook dan hebben we workshops op maat, bijvoorbeeld een sollicitatietraining of het Talent Program.

Bekijk hier de agenda met alle trainingen en bijeenkomsten!

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt het hele jaar trainingen en workshops aan. Alle trainingen organiseren we samen met professionals uit het bedrijfsleven en zijn gericht op jouw ontwikkeling en het vinden van een (eerste) baan. Tijdens een workshop word je in één dagdeel bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere dagen. Ook kun je online aan de slag met onze partner New Heroes. Volg bijvoorbeeld de training ‘Zou je jezelf aannemen?’, ‘Mijn passie’ of ‘Grenzen stellen’.

Ook als je al aan het werk bent, kun je bij Emma at Work een training of workshop volgen om bijvoorbeeld te leren je grenzen aan te geven en een goede werk/privé balans te combineren met jouw chronische ziekte of beperking. Interesse in de eerstvolgende workshop of training? Kijk hieronder voor de agenda!

Vergroot je netwerk binnen ons Mentor Program

Ms, Reuma, chronisch last van je darmen, vermoeidheid na kanker, spasme? Een chronische ziekte of fysieke beperking hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor je zijn. Dat weten we bij Emma at Work maar al te goed, en we helpen je graag bij die eerste stappen om (weer) aan het werk te gaan. Weet je nog niet zo goed wat je wilt, of hoe ver je kunt gaan met jouw energie? Dan is het Mentor Program iets voor jou!

Het Mentor Program is opgezet om jou kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Een eerste stap naar die leuke (bij)baan! Je wordt gekoppeld aan een mentor die samen met jou aan je persoonlijke doelen gaat werken. Welk doel dat is? Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld werken aan je zelfvertrouwen of oefenen met sollicitaties. Via het netwerk van jouw mentor kom je ook weer in contact met andere mensen die wat voor je kunnen betekenen.

Organisaties zoals Schiphol Group, Hieroo, Ministerie van Justitie & Veiligheid, Openbaar Ministerie en Unilever deden eerder al mee.

Aankomende Mentor Programs:

 • 18 juni 2020 @ Hieroo, Amsterdam & Rotterdam
 • 30 juni 2020 @ Ministerie van Justitie & Veiligheid, Den Haag

Huidige Mentor Programs:

 • @ Pfizer, Capelle a/d IJssel
 • @ ING Bank, Amsterdam
 • @ Jouw Netwerk Werkt (met 15 Brabantse werkgevers)
 • @ Schiphol Group, Schiphol

Coaching

Heb jij werkgerelateerde vragen waar je graag wat dieper op ingaat? Ga in gesprek met één van onze professionele coaches. Hier bespreek je punten waar jij tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past.

Onze coaches zijn er voor jou. Benieuwd? Geef het aan bij jouw consultant of bij het inschrijven. Wij brengen je graag in contact met één van de coaches. Nieuw bij Emma at Work? Schrijf je dan hier meteen in.

Meer dan 175 jongeren hebben nu via ons een coach. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met één van onze consultants. We helpen je graag verder.

Agenda Experience Lab

 • Online Workshop “Met positiviteit vooruit”

  Door het volgen van deze training krijg je inzicht in wat jou energie geeft of juist niet en waar je voor staat. Als je dat van jezelf weet kun je vervolgens concrete doelen stellen waar je de komende tijd mee aan de slag gaat. We kijken terug naar de afgelopen tijd: wat gaf je energie en wat juist niet? Waar sta jij voor? En komt dat ook genoeg terug in je huidige manier van leven en werken of zou het er juist iets meer in terug moeten komen? Kortom hoe zou je dat in de toekomst willen zien? En weet je wat je nodig hebt om daar te komen? Een hele praktische training met een flinke dosis positieve energie!

  Meld je hier aan voor de workshop.

  • Datum: n.t.b
  • Tijd: n.t.b.
  • Locatie: Online via Zoom/Skype
  • Trainers: Sophie Peeters & Wiwine Bienenmann van Inhealth
 • Online Workshop “Yoga at Work”

  Yoga is goed voor jezelf zorgen, leren ontspannen en opladen. In deze workshop gaan we met respect en zonder oordeel luisteren naar je lichaam. We gaan bewegen binnen jouw fysieke grenzen en je leert praktische tools die je kan inzetten in stressvolle momenten.

  Jaime is naast yogadocent ook fysiotherapeut, Wim Hof Methode instructeur en personal trainer: “Ik neem je graag mee op een reis door het lichaam heen, waarin ontspannende houdingen en ademhaling centraal staan. Eind 2012 ben ik zelf uit nieuwsgierigheid in aanraking gekomen met yoga. Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut verdiepte ik mij in de yogafilosofie en zag ik vele raakvlakken hoe ik naar het menselijk lichaam kijk, in hoe het beweegt, zich uit en reageert.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: n.t.b.
  • Tijd: 9:30 tot 10:30
  • Locatie: Online via Zoom
  • Trainer: Alice Elshof van Emma at Work

Aanmelden Experience LAB

Ja, ik heb interesse in:

  Workshop/training  Netwerkprogramma  Coaching

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Korte motivatie (2-3 regels) waarom je interesse hebt: