Experience LAB


Leer, ontwikkel en vergroot je netwerk in het Experience Lab!
Bij Emma at Work kijken we naar jouw talenten en wat jou bijzonder maakt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we ook realistisch. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? Zorg er dan voor dat je goed inzicht hebt in je talenten, dat je cv opvalt en dat je weet hoe je jezelf goed presenteert in een sollicitatiegesprek. Kan je hier nog wat hulp bij gebruiken? Geen probleem! We helpen je graag (kosteloos) binnen ons Experience Lab.

Hoe ziet je cv eruit? Heb je dit besproken met je consultant? Op internet staan veel voorbeelden van goede en opvallende cv’s. Zoals bijvoorbeeld op www.sollicitatiedokter.nl. Heb je toch nog concrete vragen? Neem dan contact op met onze collega Thomas. Hij zal één van onze vrijwillige coaches vragen om je hierbij te helpen.

Bekijk hier de agenda met alle trainingen en bijeenkomsten!

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt gedurende het hele jaar trainingen en workshops aan. Trainingen en workshops organiseert Emma at Work in samenwerking met professionals en zijn gericht op solliciteren en het ontdekken van jouw talenten. Tijdens een workshop word je in één dagdeel bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere bijeenkomsten. Door de spreiding over meerdere bijeenkomsten leer je erg veel.

Ook als je aan het werk bent, kun je bij Emma at Work een training of workshop volgen om te leren je grenzen aan te geven en een goede werk/privé balans te combineren met jouw chronische ziekte of beperking. Interesse in de eerstvolgende workshop of training? Kijk onderaan deze pagina wat er op de agenda staat en meld je aan!

Vergroot je netwerk binnen ons Mentor Program

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om te werken, maar nog wel zoekend welke functie het beste bij jou past?

Wil jij op ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt?

Emma at Work biedt jou een pool aan professionals uit het bedrijfsleven die graag met jou op pad gaan om te ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat op de werkvloer. Ook hebben deze professionals een groot netwerk en wie weet waar jij terecht komt via hen.

Het proberen waard toch?

Coaching

Heb jij werkgerelateerde vragen waar je graag wat dieper op ingaat? Ga in gesprek met één van onze professionele coaches van Emma at Work. Hier bespreek je punten waar jij tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past.

Onze coaches zijn er voor jou. Benieuwd? Geef het aan bij jouw consultant of via het aanmeldformulier. Wij brengen je in contact met één van de coaches.
Nieuw bij Emma at Work? Vul het inschrijfformulier in.

Inmiddels gingen ruim 100 jongeren jou voor en uit de evaluaties blijkt dat zij hier veel aan hebben gehad en verder zijn geholpen. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met één van onze consultants. Waar je ook staat in je ontwikkeling. Grijp deze kans.

Agenda Experience Lab

 • Workshop “Krachtig denken”

  In de workshop ‘Krachtig denken’ leer je hoe je een effectieve, krachtige mindset creëert. Met de tools die je in deze workshop krijgt, ben je na afloop direct in staat om effectiever te zijn in wat je wilt bereiken. We kijken naar hoe je jezelf nu ziet en hoe je jezelf zo krachtig mogelijk kunt presenteren aan anderen. Je zult merken dat je na deze workshop veel gemakkelijker de regie neemt en in beweging komt. Dat laatste is in deze maatschappij ontzettend belangrijk, nu het aanbod voor werkgevers een stuk groter is dan de vraag. Kortom, kom naar de workshop en leer hoe je jouw kansen zo optimaal mogelijk maakt.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: woensdag 25 september
  • Tijd: 9:00 tot 12:30 uur
  • Locatie: Hugo de Grootlaan 11, Rabobank Den Bosch
  • Trainer: Jeffrey van Vroenhoven van Rebody
 • Workshop “Jouw carrière op de rails “

  Tijdens dit evenement leer je meer over hoe je je netwerk kan inzetten tijdens de zoektocht naar een baan, maar ook hoe je jezelf via LinkedIn goed kan profileren.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 18 oktober
  • Tijd: 9:45 tot 14:00 uur
  • Locatie: Spoorwegmuseum,  Maliebaanstation 16, Utrecht
 • Workshop “Professionals at work”

  Deze workshop is voor de jongeren die al aan het werk zijn. Je leert tijdens deze workshop om te gaan met verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan het herkennen van je grenzen, communicatie met collega’s, work-life balance en leer je slim te werken.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 22 november 2019
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Emma at Work Utrecht
  • Trainers: Lotte Wendrich en Jessy Groen van Work21
 • Workshop “Duurzame inzetbaarheid “

  Dit keer wil Emma at Work leren van jou! Wat heb jij nodig om een organisatie te vinden die goed bij je past? Aan welke voorwaarden moet een werkgever voldoen voordat je solliciteert? Wat zijn factoren waardoor jij privé en op je werk tot bloei komt? Met deze opgedane kennis organiseert Emma at Work samen met Inhealth in het voorjaar van 2020 een meerdaagse workshop met als doel om jou (en anderen) verder te helpen bij het vinden en behouden van jouw droombaan!

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: woensdag 18 december
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainer: Sophie Peeters & Wiwine Bienenmann van Inhealth 

Aanmelden Experience LAB

Ja, ik heb interesse in:

  Workshop/training  Netwerkprogramma  Coaching

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Korte motivatie (2-3 regels) waarom je interesse hebt: