Experience LAB


Leer, ontwikkel en vergroot je netwerk in het Experience Lab!
Bij Emma at Work kijken we naar jouw talenten en wat jou bijzonder maakt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we ook realistisch. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? Zorg er dan voor dat je goed inzicht hebt in je talenten, dat je cv opvalt en dat je weet hoe je jezelf goed presenteert in een sollicitatiegesprek. Kan je hier nog wat hulp bij gebruiken? Geen probleem! We helpen je graag (kosteloos) binnen ons Experience Lab.

Hoe ziet je cv eruit? Heb je dit besproken met je consultant? Op internet staan veel voorbeelden van goede en opvallende cv’s. Zoals bijvoorbeeld op www.sollicitatiedokter.nl. Heb je toch nog concrete vragen? Neem dan contact op met onze collega Thomas. Hij zal één van onze vrijwillige coaches vragen om je hierbij te helpen.

Bekijk hier de agenda met alle trainingen en bijeenkomsten!

Trainingen en workshops

Emma at Work biedt gedurende het hele jaar trainingen en workshops aan. Trainingen en workshops organiseert Emma at Work in samenwerking met professionals en zijn gericht op solliciteren en het ontdekken van jouw talenten. Tijdens een workshop word je in één dagdeel bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. Een training is verspreid over meerdere bijeenkomsten. Door de spreiding over meerdere bijeenkomsten leer je erg veel.

Ook als je aan het werk bent, kun je bij Emma at Work een training of workshop volgen om te leren je grenzen aan te geven en een goede werk/privé balans te combineren met jouw chronische ziekte of beperking. Interesse in de eerstvolgende workshop of training? Kijk onderaan deze pagina wat er op de agenda staat en meld je aan!

Vergroot je netwerk binnen ons Mentor Program

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om te werken, maar nog wel zoekend welke functie het beste bij jou past?

Wil jij op ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt?

Emma at Work biedt jou een pool aan professionals uit het bedrijfsleven die graag met jou op pad gaan om te ervaren hoe het allemaal in zijn werk gaat op de werkvloer. Ook hebben deze professionals een groot netwerk en wie weet waar jij terecht komt via hen.

Het proberen waard toch?

Coaching

Heb jij werkgerelateerde vragen waar je graag wat dieper op ingaat? Ga in gesprek met één van onze professionele coaches van Emma at Work. Hier bespreek je punten waar jij tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan over grenzen aangeven, voeren van goede sollicitatiegesprekken, het achterhalen van je kwaliteiten of het uitzoeken welk werk goed bij je past.

Onze coaches zijn er voor jou. Benieuwd? Geef het aan bij jouw consultant of via het aanmeldformulier. Wij brengen je in contact met één van de coaches.
Nieuw bij Emma at Work? Vul het inschrijfformulier in.

Inmiddels gingen ruim 100 jongeren jou voor en uit de evaluaties blijkt dat zij hier veel aan hebben gehad en verder zijn geholpen. De coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Ook als je nog niet precies weet welke coachvraag je hebt, kan je dit bespreken met één van onze consultants. Waar je ook staat in je ontwikkeling. Grijp deze kans.

Agenda Experience Lab

 • Workshop “To the point”

  Heb je ook altijd dat je pas na een (sollicitatie)gesprek precies weet wat je had willen zeggen? Je hebt veel te vertellen, maar kan je dat ook in één zin? Kom to the point! Tijdens deze training leer je effectief communiceren en leer je jezelf presenteren.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: donderdag 21 maart 2019
  • Tijd: 15:00 tot 18:00 uur (inloop: 14:30 uur)
  • Locatie: Hang 16, Emma at Work Rotterdam
  • Trainer: Elvera van Leeuwen van Media Center
 • Workshop “Creatief solliciteren”

  Je hebt een leuke vacature of geweldig bedrijf gevonden, maar hoe zorg je er voor dat je wordt uitgenodigd? Waarschijnlijk ben je niet de enige die solliciteert, dus zal je moeten opvallen. Deze workshop bestaat uit twee sessies. In de workshop gaan we aan de slag om jouw sollicitatie persoonlijk en opvallend te maken. Kort daarna zal je een oefensollicitatiegesprek hebben met een van de Change Agents van Mind Work Productions!

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 19 april en woensdag 8 mei
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Mind Work Productions, Haarlemmerweg 317 F te Amsterdam
  • Trainer: Marleen Polak van Mind Work Productions
 • Workshop “Kleur bekennen met DISC”

  DISC is een instrument dat niet alleen inzicht geeft in jouw gedrag, maar ook in het gedrag van de ander. DISC maakt duidelijk wat de ander nodig heeft, zodat je jouw gedrag daarop kunt aanpassen. Hoe benader je de ander en hoe wil je zelf benaderd worden? Hoe kun je gebruik maken van ‘tegenstellingen’ tussen mensen? DISC maakt jou (en de ander) bewust; hoe functioneer je op welke positie het best en presteer je daarmee excellent. DISC zet je letterlijk in je kracht!

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 24 mei 2019
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Europalaan 2, Emma at Work Utrecht
  • Trainer: John Goes van Réflexion
 • Workshop “Je beste zelf”

  Wat definieert jou? Voor iedereen een bijzonder lastige vraag om te beantwoorden en het doel van de training is ook niet om het antwoord te vinden, maar vooral inzicht te krijgen in wat jou beweegt. Verder wordt er aandacht besteed aan communicatie, houding en gedrag en krijg je handvatten om je beste zelf te zijn en dit toe te passen tijdens (sollicitatie)gesprekken.

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 21 juni 2019
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: Tafelbergweg 51, Emma at Work Amsterdam
  • Trainer: Serge Maesen van New Sales Company
 • Workshop “Rock your profile”

  In de hoogste wolkenkrabber van Amsterdam, op het hoofdkantoor van LinkedIn Nederland, krijg jij een LinkedIn training. ‘Rock your Profile’ is de boodschap en leer hoe en je een sterk en opvallend profiel wat goed bij je past creëert. Je komt te weten waarom het belangrijk is bij het vinden van werk en waar een werkgever op let. Netwerken kun je leren, en dit begint met een strak profiel op LinkedIn!

  Meld je hier aan voor de workshop!

  • Datum: vrijdag 5 juli 2019
  • Tijd: 9:15 tot 12:30 uur
  • Locatie: HQ LinkedIn Nederland, Amstelplein 1 te Amsterdam
  • Trainer: Christiaan van Leenen van LinkedIn

Aanmelden Experience LAB

Ja, ik heb interesse in:

  Workshop/training  Netwerkprogramma  Coaching

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Korte motivatie (2-3 regels) waarom je interesse hebt: