Femke, 30 jaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Femke van Eeden en ik heb Commerciële Economie gestudeerd.

In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit bij Harmoniekapel Crescendo en ben ik actief als vrijwilliger voor mijn muziekvereniging, ik coördineer met veel plezier de blokfluitopleiding.

Hoe ben ik bij Emma at Work terecht gekomen?

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een baan. Tijdens deze zoektocht kwam ik bij Randstad Jeroen tegen, een oud medewerker van Emma at Work! Nadat ik mijn verhaal verteld had gaf hij mij het advies om contact op te nemen. Thuis heb ik direct via de website contact opgenomen en sinds 2011 helpt Emma at Work mij met werk!

Waarom ben ik ambassadeur geworden?

Ik werk al bijna vijf jaar voor Emma at Work, in deze periode heb ik veel gehad aan de ondersteuning van de medewerkers. Dankzij hen heb ik werkervaring kunnen opdoen o.a. bij de Rabobank en kunnen werken aan mijn CV. Toen ik dit jaar benaderd werd om ambassadeur te worden heb ik deze kans direct aangepakt. Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te vertellen en andere chronisch zieke jongeren te laten zien dat je met wat aanpassingen ook gewoon kunt werken!

Door mijn ambassadeurschap hoop ik dat meer jongeren Emma at Work leren kennen, zodat zij jullie kunnen helpen met het zoeken naar een baan!