Stephan, 30 jaar

Ik ben Stephan en ik woon in Den Haag. Na het afronden van mijn hbo-opleiding Communicatie heb ik mij aangemeld bij Emma at Work en ik kon voor een periode van drie maanden aan de slag als Social Profiler bij Tempo-Team. Sinds 1 september 201 4 ben ik werkzaam als Contentmanager op het hoofdkantoor van Randstad Groep Nederland. Daar houd ik mij bezig met het up-to-date houden van de websites en achterliggende pagina’s. Ook ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en verzenden van mailings. Vanwege mijn visuele beperking (netvliesaandoening en 5 tot 10% gezichtsvermogen) werk ik met twee grote beeldschermen en vergrotingssoftware. Zo kan ik mij prima redden. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten in de sportschool en voetbal ik in een G-team. Ook vind ik gezelligheid, muziek en reizen erg leuk.

Ik vind het belangrijk om in contact te blijven met jongeren. Ik ben een veelzijdige teamplayer en sta open voor nieuwe ervaringen. In de eerste plaats leer ik hoe andere jongeren met hun beperking omgaan en hoe zij in het leven staan. Hopelijk kan ik de jongeren van Emma at Work op basis van mijn eigen ervaringen advies geven over studie, werk, vrijetijdsbesteding en hun verdere toekomstplannen.

Naast de verhalen van de jongeren zou ik het erg leuk vinden om activiteiten te organiseren waarbij de jongeren van Emma At Work met elkaar in contact komen om hun verhalen te delen en van elkaar te leren.