vacature

VUmc - administratie

Ondersteunend administratief medewerker Afdeling IVF, locatie VUmc – vanaf 4 uur per dag

Voor het IVF Centrum van het VUmc in Amsterdam zijn we op zoek naar een ondersteunend administratief medewerker. Het IVF Centrum bestaat uit een hecht team van ongeveer 50 medewerkers. Als ondersteunend administratief medewerker werk je vooral samen met de verpleegkundigen (10) en de administratieve medewerkers.De afdeling zit op een aparte locatie in een op zichzelf staand gebouw buiten het ziekenhuis. Het gebouw is weersgevoelig: in de zomer is het er warm en in de winter kan het er koud zijn.  Er is geen airco maar wel verwarming. De  meeste werkruimtes zijn voorzien van ramen en de vloer is bedekt met vinyl.  De omgeving rondom het gebouw heeft veel groen wat een fijne sfeer geeft in de kantoren. Je kunt qua werkruimte kiezen uit een kamer met ongeveer 4 personen of een kamer waar je alleen bent, deze keuze mag gedurende de dag wisselen

Het takenpakket bestaat uit:

 • Patiëntenadministratie
 • Invoeren van lab uitslagen in EPIC en eigen systeem
 • Invoeren  van behandeluitslagen in EPIC en eigen systeem
 • Administratie rondom cryobewerkingen
 • Baliewerkzaamheden, zullen van start gaan wanneer de kandidaat administratief goed ingewerkt is

Wij vragen


Om dit werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je secuur en nauwkeurig kunt werken. Het is heel belangrijk dat alle data goed wordt ingevoerd, dit is belangrijker dan het tempo. In het contact met patiënten is patiëntgevoeligheid vereist, die past bij de aard van de afdeling.

Verder is het belangrijk dat je:

 • vragen durft te stellen wanneer iets niet duidelijk is
 • handig bent met een computer
 • na goede inwerking de administratieve taken behoorlijk zelfstandig kan uitvoeren
 • communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal goed beheerst
 • beschikbaar bent voor minimaal 12 uur per week, maximaal 24 uur
 • in de gelegenheid bent na de inwerkperiode ’s morgens om 8.00 uur te starten (in het begin is dit nog niet nodig)

Precies, nauwkeurig, communicatief vaardig, empathisch, toegewijd en durft te vragen. Het precies en nauwkeurig werken en het durven vragen staan boven aan qua kwaliteiten. Het is uitermate belangrijk dat alle data goed wordt ingevoerd. Nauwkeurigheid gaat boven snelheid. Je moet begrijpen dat het contact met de patiënt een bepaalde patiëntgevoeligheid vereist vanwege de aard van de afdeling. De werkdag begint om 8:00 uur en duurt minimaal 4 uur per dag. De dagen kunnen in overleg worden afgesproken. De vacature is voor minimaal 3 maal 4 uur.

Ons aanbod

Wij bieden ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing, een plek om te groeien! Werken in het VUmc betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Meer weten? Bel of mail met: