Werk! Citymall Almere krijgt een vervolg met ‘onze’ Noah op de flyer!

Na een succesvolle eerste editie van Werk! Citymall Almere in 2016, organiseert Unibail-Rodamco in samenwerking met Emma at Work, Mind at Work en Gemeente Almere een tweede editie van Werk! in Citymall Almere. Afgelopen jaar werden jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt gekoppeld aan werkgevers tijdens een speeddate. Tijdens dit evenement zijn 11 duurzame plaatsingen gerealiseerd.

Werk! 2017

Wij nodigen u graag uit voor de werkgeversbijeenkomst op dinsdag 7 februari van 18:00 tot 20:00 uur in Veiligheidsmuseum PIT. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over Werk!, komen ondernemers aan het woord die afgelopen jaar hebben meegedaan en worden er al een aantal kandidaten voorgesteld. Doel van deze bijeenkomst is u, als werkgever te enthousiasmeren over Werk! zodat u uw vacature(s), werkervaringsplek(ken) of stage(s) bij ons aanlevert. Vervolgens zullen wij voor uw aangeleverde vacature(s) passende kandidaten zoeken. Tijdens het Werk! evenement op 6 april streven wij ernaar dat u kennis kunt maken met 3 kandidaten tijdens een speeddate.

Wilt u zich direct aanmelden voor de werkgeversbijeenkomst op dinsdag 7 februari? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@citymall-almere.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.