plek voor iedereen

at work at

Jij zoekt een baan, of wil nog oefenen met solliciteren, of kennis maken met grote bedrijven. Dat kan bij de partners van Emma at Work. Bijvoorbeeld bij Nationale-Nederlanden, NPO, Welzorg, PostcodeLoterij, Pfizer, Port of Amsterdam of Pathé. Allemaal organisaties die samen met ons zorgen dat iedereen mee kan doen, hun medewerkers vertellen waarom hier werken zo leuk is!

Vincent werkt bij de Postcode Loterij

Wat ik het leukste vind aan werken bij de Postcode Loterij? “Ik heb een veelzijdige baan in een hecht team, waarin ik volledig mezelf kan zijn. Ik zie mijn beperking niet meer als een belemmering. Mijn collega’s zijn ervan op de hoogte en geven mij de tijd en ruimte om me te ontwikkelen.”

Ik zie mijn beperking niet meer als een belemmering.

Vincent – Postcodeloterij

Hey Nina, waarom werk jij eigenlijk bij NN?

Nina werkt als communicatie specialist bij Nationale-Nederlanden: “Wat ik het leukste vindt aan het werken bij NN? Dat je met veel collega’s werkt met allemaal verschillende expertises en werkervaringen. Ontzettend leerzaam, zeker als je aan het begin van je carrière staat. NN is natuurlijk een grote organisatie maar zo voelt het niet, iedereen staat open voor een kennismaking en een kop koffie, dus je hebt snel een netwerk opgebouwd!”

NN is een grote organisatie maar zo voelt het niet, iedereen staat open voor een kennismaking en een kop koffie.

Nina – NN

Ieders stem doet er hier toe!

India – Human Resources bij NPO

Wat maakt werken bij NPO nou zo leuk?

India; “Voordat ik bij NPO startte vroeg ik mij af of ik wel iets kon toevoegen tussen “al die ervaren mensen”. Maar daar had ik mij enorm in vergist, het maakt bij NPO echt niet uit hoeveel ervaring je hebt of hoe oud je bent. Ieders stem doet er hier toe!”

Passie voor natuur

Ruben is boswachter Bij Natuurmonumenten: “Van jongs af aan heb ik een passie voor natuur. Natuurmonumenten heeft mij de kans gegeven van die passie ook mijn werk te maken. Op die manier draag ik bij aan het behouden en versterken van onze mooie Nederlandse natuur.  Wie wil dan nou niet?!”.

al onze partners

Wil jij ook aan het werk bij een van onze partners? Of op een laagdrempelige manier kennismaken door bijvoorbeeld proefsollicitaties of Mentor Programs? Neem contact op met jouw consultant en we gaan voor je aan de slag!

Consultants

“Kijk naar wat (je) allemaal kan!”

Marloes Klomp
Consultant