Voor alle zorgverleners

Hé zorgprof


speciaal voor

zorgverleners

Deze pagina is speciaal voor alle zorgverleners die jongeren met een chronische ziekte of een fysieke aandoening begeleiden. Wij willen net als jij dat deze jongeren gewoon mee kunnen doe naan de maatschappij. Jij, als zorgprofessional, weet als geen ander dat ‘gewoon meedoen’ vaak om iets extra’s vraagt. Extra inzet van de jongeren zelf, en wat extra support van buiten. Van jou als zorgverlener, en van ons.

Emma at Work heeft als missie om jongeren, van 15 tot 39 jaar, te begeleiden naar een baan die past bij hun aandoening en hun ambitie. Dit doen we gratis. We zijn er trots op dat we al veel talentvolle jongeren hebben geholpen in hun zoektocht naar werk. Hun verhalen lees je hier.

training, coaching en vacatures

Passend werk

We bieden training, coaching en vacatures. Hierin werken we nauw samen met onze GAP200: een diversiteit aan werkgevers die achter onze missie staan. Onderdeel van ons aanbod zijn de Programs. In het Mentor-, Pitch en Interview Program vinden werkgevers en jongeren elkaar. Zo werkt de GAP200 samen met de jongeren aan hun toekomst!

Ons aanbod is voor jongeren gratis!
Ken jij jongeren die onze support goed kunnen gebruiken? Wijs ze op ons aanbod. 

Inschrijven
passend werk

Expertise

Om naast de focus op gezondheid, ook het sociale effect van een chronische ziekte aan te pakken, is in 2006 Emma at Work opgericht, vanuit het Emma Kinderziekenhuis. Inmiddels doen we dit werk nu 17 jaar. Wat we horen van de jongeren zelf is dat ze door onze programma’s meer zelfvertrouwen hebben gekregen, én alle vaardigheden die ze nodig hebben om aan het werk te gaan en duurzaam aan de slag te blijven.

.

Meer weten?

Wil je meer informatie of ontvang je graag flyers voor jongeren? Neem contact op via: info@emma-at-work.nl Dan sturen we het zo snel mogelijk naar je toe.