Contact

tel: 020  566 47 73
whatsapp: 06 159 244 67
info@emma-at-work.nl

Je kunt ook een bericht achterlaten via dit formulier. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op.

Neem contact op

Emma at Work
Hoofdkantoor

Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Emma at Work
Locatie Rotterdam

Hang 16
3011 GG Rotterdam

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Group 2

Bereikbaarheid kantoor Amsterdam:


Indien u met de auto komt, kunt u het beste Tafelbergweg 47 invoeren op de routeplanner. De routeplanner stuurt u dan naar het parkeerterrein achter het Nicolaas Tulp gebouw, het pand van de Hogeschool van Amsterdam waar ons kantoor is.

Het parkeerterrein is afgesloten met een slagboom, druk op het knopje en de slagboom gaat vanzelf omhoog. Mocht er om meer informatie gevraagd worden, leg dan uit dat u voor Emma at Work komt.

Loop vervolgens rechts om het gebouw heen, tot u bij de ingang komt. U hoeft zich niet te melden bij de receptie, maar u kunt de lift nemen naar de 3e etage. U kunt ons vinden in gang C, aan het einde van de gang.

Komt u met de metro (halte Holendrecht) dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor. Loop vanuit de metro richting het AMC, maar houd het fietspad aan dat naar links afbuigt. Ga het eerste bruggetje aan uw rechterhand over en sla daarna linksaf. Loop een stukje door en u ziet het gebouw dan recht voor u liggen.