WORKSHOP Chronisch Ziek op de Werkvloer

Je bent goed in je vak en chronisch ziek. Wat heb je nodig op de werkvloer? En hoe kunnen je collega’s je helpen om je werk goed te doen? Deze workshop is speciaal voor al die collega’s, HR adviseurs en managers die op zoek zijn naar de beste manier om samen te werken met collega’s met een chronische ziekte of een fysieke beperking.

Een aandoening zegt maar weinig over je talent, passie of ambitie. Maar het vraagt wel vaak om aanpassingen die werken mogelijk maken. Zoals minder werkuren, gedeeltelijk thuiswerken of praktische voorzieningen op de werkvloer. Hoe ondersteun je hierin als organisatie of als leidinggevende, zodat je collega kan blijven werken? In deze workshop praktische adviezen die je direct kunt toepassen.
Wie neem jij mee?

Datum en prijs
  • 27 maart 2023 | 13.00 -16.00 uur | locatie: kindertheater Emma Kinderziekenhuis, Amsterdam UMC
  • Members €290
  • Niet Members €370

INHOUD WORKSHOP

In deze dynamische en interactieve workshop ontdek je hoe het is om te werken met een chronische ziekte of een fysieke beperking. Hoe laat jij een collega met een beperking floreren in jullie team? Samen bespreken we verschillende ziektebeelden, de invloed van vooroordelen en beeldvorming én we kijken naar noodzakelijke aanpassingen op de werkvloer.

De informatie maken we levensecht met voorbeelden uit de praktijk: verhalen en adviezen van kandidaten die we begeleiden. Ook ga je zelf aan de slag. Samen met andere deelnemers ga je in gesprek over wat jij en jouw team concreet kunnen doen om diversiteit op jullie werkvloer mogelijk te maken. De workshop is toegankelijk voor iedereen.

Wil je nog meer informatie? Neem contact op met Marion of Berdien

Aanmelden workshop

Naam
Vink aan: