WORKSHOP Chronisch Ziek op de Werkvloer

Deze workshop is speciaal voor alle collega’s, HR adviseurs en managers die op zoek zijn naar de beste manier om samen te werken met collega’s met een chronische ziekte of een fysieke beperking.

Een aandoening zegt maar weinig over je talent, passie of ambitie. Maar het vraagt wel vaak om aanpassingen die werken mogelijk maken. Zoals minder werkuren, gedeeltelijk thuiswerken of praktische voorzieningen op de werkvloer. Hoe ondersteun je hierin als organisatie of als leidinggevende, zodat je collega kan blijven werken? In deze workshop krijg je praktische adviezen die je direct kunt toepassen.
Wie neem jij mee?

Datum en prijs
  • Maandag 9 oktober 2023 | 10.00 -13.00 uur | locatie: bij onze member Bol.com in Utrecht (Papendorpseweg 100).
  • Members €290
  • Niet Members €370

INHOUD WORKSHOP

In deze dynamische en interactieve workshop ervaar je hoe het is om te werken met een chronische ziekte of een fysieke beperking. Hoe laat jij een collega met een beperking floreren in jullie team? Samen bespreken we verschillende ziektebeelden, de invloed van vooroordelen én we kijken naar noodzakelijke aanpassingen op de werkvloer.

De informatie maken we levensecht met voorbeelden uit de praktijk: verhalen en adviezen van kandidaten die we begeleiden. Ook ga je zelf aan de slag. Samen met andere deelnemers ga je in gesprek over wat jij en jouw team concreet kunnen doen om inclusie op jullie werkvloer mogelijk te maken. De workshop is toegankelijk voor iedereen.

Wil je nog meer informatie? Neem contact op met Berdien

Aanmelden workshop

Naam
Vink aan: