Waste disposal at Mama Tina Maternity Clinic. Placenta waste and liquid wastes.

Werk maken van je toekomst!

Of dat nou een bijbaan, vakantiebaan is of the real thing. Zit je nog op school en zoek je naar een leuke manier om wat bij te verdienen? Schrijf je in en zoek met ons de gaafste plekken waar je dat kan doen. En waar jij je op je gemak voelt.

Ben jij er klaar voor?

Ben je klaar voor je eerste baan dan gaan we nog een stapje verder. Want jij staat bij ons centraal. Wie ben je? Wat zoek je? Waar zit je kracht? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar zit de uitdaging? Zodra je bij ons binnenstapt zoeken we dat uit. En gaan we samen op zoek naar een baan waar jij je in herkent.

Emma at Work zoekt werk dat je leuk vindt, dat je prikkelt en inspireert. Waar je fluitend naar toe gaat en met energie weer vandaan komt. Waar je een mooi project van de grond krijgt of gelachen hebt met collega’s.

Alles eruit halen wat erin zit

Werk dat past bij jouw (fysieke) mogelijkheden, of dat nou een lichamelijke handicap is of chronische ziekte. En dat is niet alleen goed voor nu, maar ook voor later. Je wilt toch ook zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan? Alles eruit halen wat erin zit?
Wij bieden je die kans.

Emma at Work geeft talentvolle en gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar een plek op de arbeidsmarkt. Vast of tijdelijk, tijdens studie of vakantie. Van VMBO niveau tot HBO/universitair.

Durf jij het aan?

Waste disposal at Mama Tina Maternity Clinic. Placenta waste and liquid wastes.

Emma at Work

Emma at Work, in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC, ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen en brengen jongeren en werkgevers samen. Onze missie is om alle jongeren, van 15-30 jaar, met een chronische fysieke aandoening te ondersteunen op weg naar werk, en in hun ontwikkeling.

Geschiedenis

Door medische ontwikkelingen worden kinderen die geen zicht hadden op een zelfstandige toekomst, steeds ouder. Dit is goed nieuws, en dit betekent ook dat steeds meer van deze jongeren kunnen starten op de arbeidsmarkt. Om naast medische, ook maatschappelijke zorg te bieden, is Emma at Work 11 jaar geleden ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC. We ondersteunen jongeren met een chronische fysieke aandoening in de leeftijd van 15 – 30 jaar, van MBO tot universitair niveau. We begeleiden deze jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteunen in hun zoektocht naar werk.

Vanuit ons Experience LAB biedt Emma at Work individuele coaching, trainingen met focus op persoonlijke ontwikkeling en kunnen jongeren gekoppeld worden aan een mentor, een vrijwillige professional uit het bedrijfsleven, om ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Met de Club van 1000 van Emma at Work, een netwerk van gemotiveerde werkgevers, zetten we ons in voor de ontwikkeling van deze groep jongeren. Onze betrokken consultants bemiddelen de klaargestoomde jongeren naar bijbanen, vakantiebanen, werkervaringsplekken, stages en (tijdelijke) banen. Zij begeleiden werkgevers en jongeren om een passende match te realiseren.

Wij vinden dat alle jongeren  recht hebben op een eerlijke kans  en moeten kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Zij willen gewoon werken, en samen met een betrokken netwerk van werkgevers en vrijwilligers maken we dat mogelijk.

Nieuwsgierig?

Wij gaan graag met u in gesprek. Mail voor meer informatie naar info@emma-at-work.nl of bel 020 5664 773. Samen pakken we uw vraagstuk aan.

 

Jaarverslagen

Download het jaarverslag (PDF) via onderstaande links:

Jaarverslag 2018 Jaarrekening 2018
Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013

Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur van het Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work, vertelt waarom ‘gewoon meedoen’ belangrijk is voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking en vertelt waarom het zo belangrijk is dat Emma at Work zich inzet voor deze jongeren!

EMMA AT WORK

Emma at Work begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische fysiek aandoening naar een passende baan. Zo bieden we ze niet alleen een mooie uitdaging voor nu, maar bouwen we samen met hen aan een zelfstandige toekomst.

Bestuur en adviseurs


Emma at Work heeft een stichtingsbestuur:

 • Mevr. Mariken Gruppen, voorzitter
 • Mevr. Dianca Mulders, penningmeester
 • Dhr. Raymond van Hattem, algemeen bestuurslid
 • Mevr. Miriam Pijnenburg, algemeen bestuurslid

Emma at Work heeft tal van adviseurs waar wij een beroep op kunnen doen. In 2018 is er een start gemaakt met een officiële Raad van Advies, leden van deze Raad zijn:

 • Dhr. Paul Doop, CFO NPO
 • Mevr. Dertje Meijer, Directeur Coöperatie i.o. bij Food Center Amsterdam
 • Dhr. Koen Overtoom, CEO Port of Amsterdam
 • Dhr. Hans Spigt, Voorzitter Jeugdzorg NL en lid toetsingscommissie vangnet participatiewet (Ministerie SZW)
 • Dhr. Aart van der Gaag, Commissaris 100000 banen VNO/MKB/LTO
 • Dhr. Misa Dzoljic, Rector Magnificus at Nyenrode
 • Dhr. Gert-Jan Meppelink, CEO Eiffel
 • Dhr. Hans van Goudoever, Hoofd Emma Kinderziekenhuis/Amsterdam UMC
 • Mevr. Robin Kok, AWVN

 

Bestuursleden en de leden van de Raad van Advies werken op vrijwillige basis en zijn onbezoldigd.

Meet the team

Anouk Hillen

Consultant

Anouk@emma-at-work.nl
06-25476781

Rinske Den Boer

Consultant

rinske@emma-at-work.nl
06-11198026

Jos Peeters

Operationeel directeur

Jos@emma-at-work.nl
06-51419170

Jannieke Hooiveld

Office/Business Manager

Jannieke@emma-at-work.nl
020-5664773

Jill van Kuetsem

Marketing en Communicatie

Jill@emma-at-work.nl
06-15924467

Alice Elshof

Relatiemanager

Alice@emma-at-work.nl
06-22377023

Lilian van Heckers

Consultant

Lilian@emma-at-work.nl
06-40187880

Marlies van Hilten

Algemeen directeur

Marlies@emma-at-work.nl
020-5664773

Marloes Klomp

Consultant

Marloes@emma-at-work.nl
06-27909692

Nino van der Stoop

Financiële Administratie

Nino@emma-at-work.nl
020-56640773

Gijs Wintzen

Relatiemanager

Gijs@emma-at-work.nl

06-20437174

Thomas Broedelet

Programmamanager

Thomas@emma-at-work.nl

06-10217545

Eva ter Wielen

Marketing en Communicatie

eva@emma-at-work.nl

OOK WERKEN BIJ EMMA AT WORK?

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

DNA


Emma at Work is een non-profit organisatie en ondersteunt voor jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Dit doen we door deze jongeren te bemiddel naar werk in de vorm van vakantiebanen, bijbanen of vaste werkplekken. Daarnaast begeleiden we de jongeren binnen het Experience Lab door middel van één op één coaching, workshops en trainingen en kunnen jongeren gekoppeld worden aan een mentor uit het bedrijfsleven om te leren door te ervaren en hun netwerk te vergroten.

In onze werkwijze zetten we bij Emma at Work de kandidaat centraal. We hebben veel kennis en ervaring, zijn realistisch en weten daarom hoe we jongeren en werkgevers op maat samen kunnen brengen. We ontdekken samen met hen hun talenten en mogelijkheden die ingezet kunnen worden in een passende baan.

Dankzij Emma at Work vinden jongeren vaker een betaalde baan, blijven ze langer aan het werk en verbetert hun arbeidsmarktpositie. Daarnaast biedt onze werkwijze meer zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Samen met de jongeren, werkgevers en samenwerkingspartners werken we hieraan, om hen zo te begeleiden naar een uitdagende en passende baan en daarmee een zelfstandige toekomst. En dit doen we al jaren met groot succes!

Benieuwd naar de waarde van Emma at Work? Lees hier meer over in het impactonderzoek in 2016 uitgevoerd door Pimbaa Onderzoek & Advies.