Waste disposal at Mama Tina Maternity Clinic. Placenta waste and liquid wastes.

Werk maken van je toekomst!

Of dat nou een bijbaan, vakantiebaan is of the real thing. Zit je nog op school en zoek je naar een leuke manier om wat bij te verdienen? Schrijf je in en zoek met ons de gaafste plekken waar je dat kan doen. En waar jij je op je gemak voelt.

Ben jij er klaar voor?

Ben je klaar voor je eerste baan dan gaan we nog een stapje verder. Want jij staat bij ons centraal. Wie ben je? Wat zoek je? Waar zit je kracht? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar zit de uitdaging? Zodra je bij ons binnenstapt zoeken we dat uit. En gaan we samen op zoek naar een baan waar jij je in herkent.

Emma at Work zoekt werk dat je leuk vindt, dat je prikkelt en inspireert. Waar je fluitend naar toe gaat en met energie weer vandaan komt. Waar je een mooi project van de grond krijgt of gelachen hebt met collega’s.

Alles eruit halen wat erin zit

Werk dat past bij jouw (fysieke) mogelijkheden, of dat nou een lichamelijke handicap is of chronische ziekte. En dat is niet alleen goed voor nu, maar ook voor later. Je wilt toch ook zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan? Alles eruit halen wat erin zit?
Wij bieden je die kans.

Emma at Work geeft talentvolle en gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar een plek op de arbeidsmarkt. Vast of tijdelijk, tijdens studie of vakantie. Van VMBO niveau tot HBO/universitair.

Durf jij het aan?

Waste disposal at Mama Tina Maternity Clinic. Placenta waste and liquid wastes.

Emma at Work

Emma at Work begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een lichamelijke beperking of chronische ziekte naar een baan. Zo bieden we ze niet alleen een mooie uitdaging voor nu, maar bouwen we samen met hen aan een toekomst.

Geschiedenis

De medische wetenschap ontwikkelt snel. Ziektes waar vroeger kinderen in de kinderleeftijd nog aan zouden overlijden zijn inmiddels steeds vaker behandelbaar. Deze kinderen bereiken daardoor de volwassen leeftijd. Dit is succes, maar naast medische zorg hebben deze kinderen ook maatschappelijke zorg nodig. Vanuit die gedachte ontstond ruim 10 jaar geleden vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC Emma at Work.

Bij Emma at Work vinden we het belangrijk om álle jongeren met een chronische fysieke aandoening van 15-30 jaar te begeleiden naar een zelfstandige toekomst. Het is onze missie om deze jongeren vanaf jongs af aan werkervaring op te laten doen om op die manier de kansen op een (financieel) zelfstandige toekomst te vergroten

Daarnaast biedt Emma at Work vanuit het Experience Lab begeleiding in de vorm van individuele coaching, worden workshops met focus op CV en solliciteren georganiseerd en is er voor jongeren de mogelijkheid om zich te laten koppelen aan een een professional uit het bedrijfsleven om samen te leren door te ervaren en een netwerk opbouwen.

Nieuwsgierig?

Lijkt het u leuk om iemand van Emma at Work bij u in het bedrijf te plaatsen? Is een flexibele opstelling of een kleine aanpassing op de werkplek geen probleem?

Wilt u een boost geven aan u MVO beleid? Laat het ons weten. We denken graag met u mee!

Geef deze groep jongeren een kans. Maak – samen met Emma at Work – werk van hun toekomst.

Interesse? Wij nemen graag contact met op!

 

Jaarverslagen

Download het jaarverslag (PDF) via onderstaande links:

Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2015 Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2013

Prof. Dr. Hugo Heymans, voormalig directeur van het Emma Kinderziekenhuis en oprichter Emma at Work, vertelt waarom ‘gewoon meedoen’ belangrijk is voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking en vertelt waarom het zo belangrijk is dat Emma at Work zich inzet voor deze jongeren!

EMMA AT WORK

Emma at Work begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische fysiek aandoening naar een passende baan. Zo bieden we ze niet alleen een mooie uitdaging voor nu, maar bouwen we samen met hen aan een zelfstandige toekomst.

Bestuur en adviseurs


Emma at Work heeft een stichtingsbestuur:

  • Mevrouw Mariken Gruppen, namens AMC, voorzitter
  • De heer Serge van Hees, penningmeester
  • De heer Hans van der Steen, namens AWVN, algemeen bestuurslid

Emma at Work kent adviseurs die over een bijzondere expertise beschikken die van belang is voor het functioneren van Emma at Work te weten:

  • De heer prof. dr. Bob Last, mede oprichter en voormalig voorzitter bestuur Emma at Work
  • De heer mr. Wijnand Bossenbroek – Partner/ Notaris NautaDutilh

Meet the team

Anouk Hillen

Consultant – regio Utrecht

Anouk@emma-at-work.nl
06-25476781

Inge van Son

Consultant – Regio Noord-Holland

Inge@emma-at-work.nl
06-36306012

Jannieke Hooiveld

Office/Business Manager

Jannieke@emma-at-work.nl
020-5664773

Jill van Kuetsem

Marketing en Communicatie

jill@emma-at-work.nl

06-15924467

Judy van den Berg

Senior consultant

Judy@emma-at-work.nl
06-19689419

Lilian van Heckers

Consultant – regio Zuid-Holland

Lilian@emma-at-work.nl
06-40187880

Marja Witteman

Senior consultant – regio Noord-Holland

Marja@emma-at-work.nl
06-22377023

Marlies van Hilten

Directeur

Marlies@emma-at-work.nl
020-5664773

Marloes Klomp

Consultant – regio Utrecht en overig

Marloes@emma-at-work.nl
06-27909692

Marthe de Win

Consultant – regio Noord-Holland

Marthe@emma-at-work.nl
06-11198026

Ook werken bij Emma at Work?

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Het is mogelijk een open sollicitatie te sturen naar info@emma-at-work.nl. Je sollicitatie wordt dan in behandeling genomen bij het eerstvolgende moment dat een vacature vrij komt.

Pam Wierda

Consultant – regio Zuid-Holland

Pam@emma-at-work.nl
06-21380345

Thomas Broedelet

Projectleider Experience Lab

Thomas@emma-at-work.nl
06-10217545

DNA


Emma at Work is een non-profit organisatie en ondersteunt voor jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Dit doen we door deze jongeren te bemiddel naar werk in de vorm van vakantiebanen, bijbanen of vaste werkplekken. Daarnaast begeleiden we de jongeren binnen het Experience Lab door middel van één op één coaching, workshops en trainingen en kunnen jongeren gekoppeld worden aan een mentor uit het bedrijfsleven om te leren door te ervaren en hun netwerk te vergroten.

In onze werkwijze zetten we bij Emma at Work de kandidaat centraal. We hebben veel kennis en ervaring, zijn realistisch en weten daarom hoe we jongeren en werkgevers op maat samen kunnen brengen. We ontdekken samen met hen hun talenten en mogelijkheden die ingezet kunnen worden in een passende baan.

Dankzij Emma at Work vinden jongeren vaker een betaalde baan, blijven ze langer aan het werk en verbetert hun arbeidsmarktpositie. Daarnaast biedt onze werkwijze meer zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Samen met de jongeren, werkgevers en samenwerkingspartners werken we hieraan, om hen zo te begeleiden naar een uitdagende en passende baan en daarmee een zelfstandige toekomst. En dit doen we al jaren met groot succes!

Benieuwd naar de waarde van Emma at Work? Lees hier meer over in het impactonderzoek in 2016 uitgevoerd oor Pimbaa Onderzoek & Advies.