Voor jongeren

WERK AAN JE TOEKOMST

Jij wilt gewoon meedoen, net als iedereen. Met ons programma de GAP TRACK zorg je dat je goed voorbereid bent op die baan: door training, coaching en kennismaking met ons netwerk van inclusieve werkgevers.

MEEDOEN
Wil jij meedoen met ons gratis programma de GAP TRACK?
schrijf je in!

Inschrijven

Aan het werk

Voor wie? Iedereen tussen de 15 en 39 jaar met een chronische ziekte of fysieke aandoening kan zich bij ons inschrijven. Of je nu al jaren ziek bent, of een ongeluk hebt gehad waardoor je lichaam nu niet altijd goed meewerkt, wij denken met je mee. Dat jij ziek bent (geweest) betekent niet dat er geen leuke banen voor je zijn. Bij Emma at Work werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, oefen je met solliciteren en stellen we je voor aan een groot netwerk van bedrijven. Schrijf je in en scroll door vacatures, trainingen en coaching.

Meer over werk

GAP Track

Misschien weet jij al precies waar je goed in bent, of welke baan je zoekt, maar misschien kun je daar ook wat hulp bij gebruiken. Binnen de GAP Track van Emma at Work volg je (online) trainingen of ga je in gesprek met een coach, om erachter te komen wat je wilt en kunt. Weet je dat al? Doe werkervaring op binnen ons netwerk van (grote) organisaties door heel Nederland.

meer over training & coaching

Ervaringen

Alle ervaringen

Wetgeving

Ehmm, wajong, participatiewet, no-risk polis? De termen vliegen je om de oren. We zetten de belangrijkste zaken even voor je op een rij!

Lees meer

VACATURES checken?

Schrijf je in en check meteen welke vacatures er voor jou zijn. Tips nodig voor je eerste sollicitatie? Die ontvang je meteen in je mailbox!

FAQ

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Group 2