Voor jongeren

WERK

Jij wilt gewoon meedoen, gewoon werken. Maar waar moet je beginnen? Bij Emma at Work kijken we naar wat jij wilt en kunt, en wat je zoekt in een baan. Dan gaan we samen aan de slag!

Inschrijven

Werken bij:

Verstopt talent.

Ms, Reuma, chronisch last van je darmen, vermoeidheid na kanker, spasme, hartafwijking? Een chronische ziekte of fysieke aandoening hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor je zijn. Samen kijken we wat bij jou past. Wil je eerst nog wat ervaring opdoen en bijleren? In onze trainingen leer je jezelf kennen en ontwikkel je nieuwe vaardigheden die je op weg helpen naar een (nieuwe) baan. Een baan waar jij je op je gemak voelt en op het niveau dat bij je past: van VMBO tot universitair.

Door oefen sollicitaties en mentorprogramma’s leer je verschillende bedrijven in ons netwerk kennen, en leer je ook jouw eigen netwerk goed te gebruiken. Schrijf je nu in en ontvang meteen tips voor een goede sollicitatiebrief, de top 5 dingen waar je altijd aan moet denken voordat je op pad gaat , en dingen die je beter niét kunt doen!

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt ingeschreven, krijg je een intakegesprek met een van onze consultants. Hier kijken we samen wat voor jou de beste route is. Wil je gebruik maken van een van de professionals uit het bedrijfsleven om je netwerk een flinke boost te geven? Is het goed om nog een sollicitatietraining bij ons te volgen, heb je behoefte aan een coach of ben je ready to go?! Je krijgt een eigen profiel in ons portal, waar je alles bijhoudt. Alles gebeurt online, zeker in deze tijd, dus alles kan vanachter je laptop!

Lees meer over training & coaching

Werk dat bij jou past

We focussen op naar werk dat past bij jouw (fysieke) mogelijkheden, bij een organisatie waar jij je goed voelt. En dat is niet alleen goed voor nu, maar ook voor later. Je wilt toch ook zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan? Alles eruit halen wat erin zit? Dat begint bij een goede voorbereiding.

Schrijf je in via onderstaande button. Je doorloopt een aantal vragen, zodat we je daarna meteen goed kunnen helpen. Tot snel!

Inschrijven
Vacatures zoals:
Administratief medewerker
24u p/w

Switch jij van de ene naar de andere taak en werk je daarbij uiterst nauwkeurig en gestructureerd? Ga aan de slag als Administratief Ondersteuner bij de inhuurdesk van politie Rotterdam.

Gastheer/-vrouw
16u p/w

Ben jij gastvrij, behulpzaam van aard en vind je het leuk om mensen te woord te staan en zie jij jezelf als een waar visitekaartje van een organisatie? Kom dan ons team versterken! Als receptioniste maak jij het verschil in de ontvangst van de gast. Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie van Welzorg in Den Bosch.

Klantenservice medewerker
16-32u p/w

Ben jij een echte praatgraag en weet jij ieder contact met onze deelnemers een gouden randje te geven? Wil jij bijdragen aan de onvergetelijke (win)beleving van onze deelnemers? Spreekt het je aan om te schakelen tussen telefonie, live-chat en webformulieren? Dan ben jij onze nieuwe Klantenservice Medewerker in Utrecht.

Diverse functies ziekenhuis
8-32u p/w

Bij het Amsterdam UMC vinden ze dat iedereen de kans moet krijgen om te werken. Heel goed, want dat vinden wij ook! Functies: baliemedewerker, administratief medewerker, afdelingsassistent, financieel medewerker of beleidsmedewerker.

Adviseur bankzaken
24u p/w

Word jij blij van klantcontact en voel jij je thuis in de financiële wereld? Ben jij daarnaast enthousiast en leergierig en in het bezit van een Wft basis of bereid deze te behalen? Wellicht is deze vacature dan geschikt voor jou! In diverse regio’s is ABN AMRO op zoek naar een klantadviseur (24 – 36 uur in de week) die advies geeft over dagelijkse bankzaken.

meer vacatures

Wie wordt mijn consultant?

“Kijk naar wat (je) allemaal kan!”
Marloes Klomp
Consultant
“Vooruit is niet altijd rechtdoor”
Merijn
Merijn Dalstra
Consultant
Annefleur Vrielink
Consultant
Peggy van der Have
Consultant

FAQ

 • Wanneer kan ik mij aanmelden bij Emma at Work?
  Heb je een chronische ziekte of fysieke beperking (chronische fysieke aandoening), ben je tussen de 15 en 39 jaar én wil je graag werken of een training volgen, meld je dan aan!
 • Kan ik me ook inschrijven als ik alleen een baan zoek?
  Ja, hoor. In je intakegesprek met jouw consultant kun je heel gericht aangeven wat je zoekt. Het begeleidingstraject wordt dan wat ook minder intensief.
 • Kan ik ook bij jullie terecht voor een stage?
  Emma at Work is geen officieel stage-bemiddelingsbureau. Soms hebben partners van ons wel stages beschikbaar, houd onze social media goed in de gaten want dit wordt hier altijd gedeeld.
 • Waarom heeft Emma at Work een maximum leeftijd van 30 jaar?
  Emma at Work is 15 jaar geleden gestart in het Emma Kinderziekenhuis. Vanuit die achtergrond richten we ons op jongeren vanaf 15 jaar, en begeleiden we hun bij hun eerste stappen richting werk. Wij zorgen voor de kickstart die jong-volwassenen nodig hebben zodat zij hun plek op de arbeidsmarkt kunnen veroveren. Vanaf 30 jaar hebben de meeste volwassenen andere behoeften, daarom verwijzen wij hen altijd door naar andere partijen die hen beter kunnen helpen. Een goed voorbeeld hiervan is onbeperktaandeslag.nl.
 • Wanneer worden de trainingen gegeven?
  Er zijn vier trainingen binnen de GAP Track die minimaal 1 keer per maand worden aangeboden. Training 1 (oriëntatie op jezelf) en training 2 (jij bepaalt) worden op dezelfde dag gegeven. Net zoals training 3 (jouw merk) en training 4 (solliciteren). Binnen 2 dagen heb je ze dus allemaal gehad!
 • Zijn de trainingen verplicht?
  We raden je aan om alle trainingen te volgen. Deze bereiden je goed voor op alles wat je wilt weten als je op zoek gaat naar die leuke baan. Jouw consultant kan goed inschatten of je al klaar bent voor deze trainingen. Soms is het ook fijn om eerst nog even met een coach te praten bijvoorbeeld.