Unieke kans om je als young professional te ontwikkelen in ons Young Professionals Programma!

Ben je leergierig en in staat om op jezelf te reflecteren? Dan is dit echt iets voor jou.

Het Young Professionals Programma is gericht op jongeren die werk zoeken of aan het werk zijn. Nadat je de selectieprocedure hebt doorlopen, kom je terecht in een groep jonge leergierige mensen, die net als jij ingeschreven staan bij Emma at Work. Je ontmoet dezelfde mensen gedurende een jaar iedere maand op de trainingslocatie (omgeving Amsterdam-Utrecht). Peter en Clémentine, van Blink Talentontwikkeling, zorgen voor een uniek programma, waarin persoonlijke effectiviteit en sociale vaardigheden centraal staan. Ook is er aandacht voor grenzen herkennen/aangeven en zelfvertrouwen. Het programma wordt toegespitst op de groep en op de thema’s die bij jou spelen.

Kortom, een veelzijdig groei-traject met inhoud en bovendien goed toepasbaar in de praktijk. Wat levert het je op? Je weet wie je in de kern bent, je weet waar je kracht ligt, wat je talenten zijn en hoe je jezelf presenteert. Je weet hoe je je energie goed verdeelt, en bent in staat om jezelf, en je ambities zichtbaar te maken tijdens je sollicitatie of in de organisatie waar je (straks) werkt. Je staat stevig in je schoenen, weet wat je wilt en hebt de tools om dit te bereiken.

Dit Young Professionals Programma wordt je aangeboden door Blink Talentontwikkeling: www.blinktalent.nl. Bouwend op jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis hebben Peter Geurts en Clémentine Kleine Staarman, Blink Talentontwikkeling opgericht in 2007. Sindsdien hebben zij meer dan 250 trainees opgeleid. Ervaren trainers dus, ook op het gebied van young professionals met een fysieke aandoening. Je kan meer lezen over hen op de website van Blink Talentonwikkeling.

Kosten: er worden inschrijfkosten van € 15,- gerekend. Verder wordt dit je aangeboden door Blink Talentontwikkeling. Peter en Clémentine sponsoren Emma at Work omdat zij enthousiast zijn over onze organisatie en mee willen werken aan het bereiken van onze doelen.

Trainingsdata: 8 mei, 12 juni, 10 juli, 4 september, 2 oktober en 30 oktober. Tijdstip: van 10.00 tot 16.00 uur Locatie: trainingslocaties tussen Amsterdam en Utrecht. Aanmelden: Als je je aan wilt melden, stuur dan je motivatie en cv naar Inge van Son: inge@emma-at-work.nl. Aanmelden kan tot 31 maart. Inge zal contact met je opnemen om je motivatie te bespreken. Je hoort dan meteen of je wordt toegelaten tot het programma.