Diensten

Alle jongeren met een chronische ziekte of fysieke beperking zijn welkom bij Emma at Work. Wij helpen deze groep jongeren van 15 tot en met 30 jaar klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Met ons GAP Track krijgen zij een persoonlijk ontwikkelingsplan; ontdekken en ontwikkelen van talenten en praktijktraining om uiteindelijk een werkplek te vinden bij een bedrijf dat bij hen past. Net als de 2500 andere scholieren & jongvolwassenen die wij met succes verder hebben geholpen. Dit ‘Verstopte Talent’, vindt u bij Emma at Work en wij stellen hen graag aan u voor.

Wilt u ook met hen kennis maken? Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

We denken graag met u mee!

Bel 020 566 4773 of Mail ons!

1. organisatieadvies

Samen met u gaan we aan de slag om de ambities helder te krijgen en doelstellingen te bepalen in een concreet plan van aanpak. Om uw inclusiebeleid te doen slagen is het belangrijk dat er voldoende draagvlak is binnen uw organisatie. Weet u welke vragen er leven? Emma at Work kan u helpen twijfels en vooroordelen weg te nemen.

2. Begeleiding

Door onze ruim tien jaar ervaring en opgedane kennis weten we wat nodig is om een duurzame en daarmee succesvolle match te realiseren. Hierbij ondersteunen we u graag. Onze begeleiding stopt niet als één van onze talenten ergens aan de slag gaat: de consultant van Emma at Work onderhoudt contact met de jongere en zijn of haar leidinggevende om te horen hoe het gaat op de werkvloer. We doen het dus samen en steunen en begeleiden waar we kunnen.

3. Mentor Program

Emma at Work wil graag meer betekenen voor méér jongeren. Hier kunt u aan bijdragen door als mentor deel te nemen aan het Mentor Program. Dit programma heeft als doel voor jongeren om hun netwerk en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Laten we het samen aanpakken. Dit doet u door uw netwerk open te stellen en met een jongere actief aan de slag te gaan binnen een leerzame werkomgeving.

Wat betekent het Mentor Program voor u?

 • Het creëren van bewustwording ten aangezien van jongeren met een fysieke aandoening door intensief met deze groep samen te werken:
  • Kennismaken jongeren met een chronisch fysieke aandoening
  • Doorbreken van vooroordelen en stigma rondom jongeren (mensen) met een chronische fysieke aandoening
  • Verruiming referentiekader
 • Persoonlijke ontwikkeling (o.a. coachvaardigheden en tijdens intervisiebijeenkomst onder
  leiding van professionele trainer)
 • Zingeving naast reguliere werkzaamheden

Wat betekent het Mentor Program voor jongeren?

 • Informele oriëntatie op de arbeidsmarkt
 • Het vergroten van het netwerk met professionals en andere talentvolle jongeren
 • Leren om eigen regie te pakken
 • Persoonlijke ontwikkeling (door o.a. intervisiebijeenkomst, coaching, presenteren/pitchen)
  Inspireren en activeren van professionals binnen een organisatie

Uiteraard kunt u tijdens deelname aan het programma voor vragen altijd contact met ons opnemen. Onze consultants en pool van vrijwillige coaches staan klaar om te ondersteunen waar nodig.

Wilt u samen aanpakken en direct bijdragen aan de missie van Emma at Work? Neem dan contact met ons op.

5. Social Return

Wilt u écht invulling geven aan uw SROI en meer doen dan alleen uw kerstpakketten sociaal inkopen? Wat dacht u ervan om een kandidaat van Emma at Work aan te nemen? Op die manier vult u uw SROI actief in en draagt deze gemotiveerde kandidaat ook nog eens rechtstreeks bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Social return sluit aan bij het overheidsbeleid om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen te bieden en zo normaal mogelijk te laten werken naar vermogen. Doel is om arbeidsparticipatie onder deze groep te vergroten. Hoe dit precies bij u in zijn werk gaat, is per gemeente afhankelijk.

Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

We denken graag met u mee!

Bel 020 566 4773 of Mail ons!