Even voorstellen, onze nieuwe collega Marion

Het team van Emma at Work blijft groeien. Deze maand verwelkomen we onze nieuwe collega Marion, die aan de slag gaat als programmamanager. Ze gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van het nieuwe opleidingsprogramma voor onze jongeren. Tijd om Marion een beetje beter te leren kennen. 

“Ik ben Marion en woon sinds zes jaar in Amsterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen waar ik tussen de koeien en boerderijen ben opgegroeid. Op mijn achttiende reisde ik voor een half jaar de wereld rond. Daardoor werd ik avontuurlijker en ondernemender. Ik houd ervan om verre reizen te maken, maar ik ontdek net zo graag Nederland op mijn racefiets.

Ook tijdens mijn studie en in mijn werk ben ik leergierig en houd ik ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Tijdens mijn studententijd heb ik twee jaar lang als vrijwilliger bij de Kindertelefoon gewerkt. Daar merkte ik dat ik graag voor en mét jongeren wilde werken. Het gaf me voldoening en energie om met hen mee te denken, ze praktische handvatten te geven en ze op deze manier te kunnen helpen. 

Na mijn studie Psychologie koos ik ervoor om bij Bloomon het Customer Service team aan te sturen en uit te breiden. Ook hier merkte ik hoe leuk ik het vind om bezig te zijn met het bouwen van een team en daarnaast bezig te zijn met de persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen. De afgelopen tijd heb ik me verder verdiept in het vak coaching en in de ontwikkeling van jongeren. Dit heb ik onder andere als projectmanager bij trainingsbureau YEARTH Academy gedaan. Daarnaast werk ik nog als studiekeuzecoach.

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig kan zijn om erachter te komen waar je verder in wilt groeien als er zoveel leuke mogelijkheden zijn. Hoe kom je erachter wat je écht leuk vindt en wat je kunt? En hoe zorg je ervoor dat je dit ook terugziet in je werk? Het geeft mij enorm veel energie om hier dagelijks mee bezig te zijn. Ik vind het dan ook een eer en een mooie kans om als programmamanager bij Emma at Work inhoud te mogen geven aan het opleidingsprogramma voor jongeren. Ik hoop de komende tijd zoveel mogelijk jongeren te ontmoeten en hen met ons team te inspireren om werk van hun toekomst te maken. Ik heb er onwijs veel zin in!”