Verstop je talent niet – ga (weer) werken!

Ms, Reuma, chronisch last van je darmen, vermoeidheid na kanker, spasme, hartafwijking? Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor je zijn. Samen kijken we wat bij jou past. Wil je eerst nog wat ervaring opdoen en bijleren? In onze trainingen leer je jezelf kennen en ontwikkel je nieuwe vaardigheden die je op weg helpen naar een (nieuwe) baan. Een baan waar jij je op je gemak voelt en op het niveau dat bij je past: van VMBO tot universitair. Schrijf je nu in!

inschrijven inloggen

HOE DAN?
Het begint bij een intakegesprek met een van de consultants. Hier kijken we samen wat voor jou de beste route is. We vullen jouw profiel aan en je maakt een netwerkcirkel. Wil je gebruik maken van een van de professionals uit het bedrijfsleven om je netwerk een flinke boost te geven? Is het goed om nog een sollicitatietraining bij ons te volgen, heb je behoefte aan een coach of ben je ready to go?! Lees hier meer over onze GAP Track en het aanbod aan workshops en trainingen.

WERK DAT BIJ JOU PAST
We gaan op zoek naar werk dat past bij jouw (fysieke) mogelijkheden, of dat nou een lichamelijke beperking is of chronische ziekte. En dat is niet alleen goed voor nu, maar ook voor later. Je wilt toch ook zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan? Alles eruit halen wat erin zit? We maken samen werk van jouw toekomst!

Schrijf je in via onderstaande knop. Je doorloopt een aantal vragen, zodat we je daarna meteen goed kunnen helpen. Tot snel!

inschrijven inloggen