Maak werk van je toekomst!

Emma at Work is een veilige plek waar we kijken naar wat jou bijzonder maakt en wat jij leuk vindt om te doen. Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor je zijn. Samen bespreken we wat bij jou past. Van bijbaan of vakantiebaan tot the real thing. Schrijf je in en zoek met ons de gaafste plekken om ervaring op te doen. Plekken waar jij je op je gemak voelt en op het niveau dat bij je past: van VMBO tot universitair.

HOE DOEN WE DAT?
Onze zoektocht start bij een intakegesprek met een van de consultants om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens kijken we samen wat voor jou de beste route is. Wil je gebruik maken van een van de professionals uit het bedrijfsleven om je netwerk een flinke boost te geven? Is het goed om nog een sollicitatietraining bij ons te volgen, heb je behoefte aan een coach of ben je ready to go?!

ALLES ERUIT HALEN WAT ERIN ZIT
Werk dat past bij jouw (fysieke) mogelijkheden, of dat nou een lichamelijke beperking is of chronische ziekte. En dat is niet alleen goed voor nu, maar ook voor later. Je wilt toch ook zelfstandig en onafhankelijk in het leven staan? Alles eruit halen wat erin zit? Samen pakken we dit aan! We gaan op zoek naar een baan die bij je past en maken samen werk van jouw toekomst!

Schrijf je in via onderstaande knop. Je doorloopt een aantal vragen, zodat we je daarna meteen goed kunnen helpen. Tot snel!

inschrijven inloggen