GOED DOEN MET EEN POST

maart 5, 2021
Emma at Work
05/03/2021

Er zijn 500.000 jongeren met een chronische aandoening. Vaak zie je dit niet aan de buitenkant. Sterker nog: vaak weten niet eens al hun vrienden of bekenden dit, laat staan dat volgers op social media dat weten. De effecten van de corona-crisis komen bij deze groep extra hard aan. Bij Emma at Work helpen we jongeren met coaching, training en het vinden van werk, en is het juist nu belangrijk dat zij ons weten te vinden. Hier hebben we hulp bij nodig!

Met het principe van de 6-degrees-of-separation zouden we alle 500.000 jongeren met een chronische aandoening moeten kunnen bereiken via ons huidige netwerk. Dus dat gaan we doen! We zetten ons sociale netwerk in en onze volgers worden een schakel om mee te helpen jongeren te vinden die onze (groeps)trainingen of coaching goed kunnen gebruiken. Want goed doen en een ander helpen voelt goed. Kleine moeite voor een social media gebruiker, grote winst voor jongeren die ons nog niet kennen!

Online meedoen

Emma at Work zorgt dat jongeren elkaar weten te vinden, en dat zij voorbereid zijn op de toekomst. Onze boodschap: blijf meedoen, maar dan online. Trainingen, coaching, koppeling aan mentoren. Allemaal momenten waarop je in contact komt met andere jongeren en professionals. Je gaat in gesprek over het vinden van werk, het overkomen van drempels, vertrouwen in jezelf en wat jij wilt en kunt!

Hoe kun jij helpen?

Deel onze posts op Facebook + Instagram + Linkedin. Hoe meer zichtbaarheid, hoe meer jongeren met een chronische fysieke aandoening we bereiken!

Gerelateerd