CLOSE the gap –  word GAP200 member

MAAK HET MOGELIJK DAT JONGEREN DE GAP TRACK DOORLOPEN, GROEIEN IN HUN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN HIERMEE HUN (SOCIALE) ACHTERSTAND INHALEN. WERK SAMEN MET EMMA AT WORK AAN DE TOEKOMST VAN UW ORGANISATIE. 

Werk zorgt ervoor dat je je ontwikkelt, dat je een onderdeel bent van de samenleving. Je ontwikkelt relaties met collega’s, ontmoet nieuwe mensen, stimuleert je creativiteit en je leert dagelijks.  Kortom, je doet mee! Dit is helaas niet zo vanzelfsprekend voor 500.000 jongeren die opgroeien met een chronische fysieke aandoening. Het is helemaal niet zo ‘gewoon’ dat deze groep kans maakt op een baan. Er bestaat een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt.

CLOSING THE GAP
De missie van Emma at Work is om deze kloof te dichten. Sinds 2006 zetten wij ons in voor deze jongeren zodat zij door kunnen gaan met hun leven en ‘gewoon’ mee kunnen doen in de  maatschappij. Met onze GAP Track focussen we op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar, en samen met ons partner netwerk GAP200 zorgen we ervoor dat deze groep een kans krijgt op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

GAP200 membership

Met het GAP200 membership (3 jaar) ondersteunt u de missie van Emma at Work en zorgt u ervoor dat jaarlijks één jongere de GAP Track kan doorlopen.  Uw bijdrage verandert levens van jongeren met een fysieke aandoening en draagt tegelijkertijd bij aan de diversiteit, inclusiviteit en trots van uw organisatie:

 • Sponsor 3 jaar lang, 3 jongeren in de GAP Track
 • Jaarlijks plaatsing van 1 jongere, zonder extra kosten, inclusief begeleiding van jongere én leidinggevende
 • Toegang tot jongeren-portal
 • Deelname aan Emma at Work events (bv Masterclass Nyenrode)
 • Online draagvlaksessie
 • Ontmoeting met onze jongeren
 • Social posts samen met Emma at Work
 • Nieuwsbrief
 • GAP200 members logo sheet
 • GAP200 Membership Memory
 • Keuzemogelijkheid uit onze extra modules

GAP200 MODULES

Het basis membership kost jaarlijks €5000 en is per jaar uit te breiden met de volgende 5 modules. Prijzen zijn excl btw. meer informatie op aanvraag.

Wij bellen u terug!

Vult u hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij geen gehoor sturen wij u een e-mail.

SPONSOR – 2500

Twee extra jongeren kunnen de GAP Track doorlopen. Korting op afname van de Mentor module.


EXPERT – 2500

Workshops en trainingen gericht op het verhogen van uw kennis om medewerkers met een beperking succesvol in te kunnen zetten.

SOCIAL – 2500

Maak uw maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar, zowel binnen als buiten uw organisatie.

TALENT – 2500

Toegang tot talentenpoule, selecteer en werf direct twee van uw nieuwe medewerkers. Uiteraard met onze ondersteuning.

MENTOR – 6000

Mentoren en jongeren gaan samen aan de slag. Vergroot het referentiekader van uw medewerkers en werk aan persoonlijke (trainings)vaardigheden. Meer info.

members

Koen Overtoom, CEO van Port of Amsterdam, werkt al sinds 2010 samen met Emma at Work en heeft zich als eerste aangesloten bij partnernetwerk GAP200. Hij licht toe waarom dit juist nu zo belangrijk is, én vertelt over de positieve invloed van werken met jongeren met een chronische fysieke aandoening op zijn organisatie. Klik hier voor het interview.
Ada Knol: “Diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van ADP. We ondersteunen het werk van Emma at Work omdat we weten hoe belangrijk het is dat mensen met een fysieke aandoening extra steun krijgen in het vinden van werk.”

ADP is lid geworden van de GAP200 en werkt samen met ons aan het dichten van de kloof tussen deze groep jongeren en de arbeidsmarkt!

Welzorg Auto op maat sluit zich aan bij de GAP200! Remco Kuipers: “De missie van Welzorg Nederland (onderdeel van de Louwman Group) luidt: ‘’Passie om mensen te bewegen’’.  Wij geven jongeren van Emma at Work die niet in het reguliere arbeidsproces kunnen werken een kans op de arbeidsmarkt, door o.a. ervaring binnen onze organisatie op te doen. Deze jongeren zijn ook onze klanten waarvoor wij onszelf iedere dag willen verbeteren én net dat stapje extra voor zetten. Wij geloven in een samenwerking waarin iedereen zich kan ontwikkelen!”