Jonge ondernemers en Emma at Work


Emma at Work biedt ontwikkeling en arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Ook kan Emma at Work je ondersteunen bij het onderzoeken van jouw ondernemersdroom! Je werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling door coaching en training. Door gebruik te maken van het netwerk van Emma at Work ontstaat de mogelijkheid voor jou om opdrachten en inkomsten te generen. Verder bouw je een eigen netwerk op met andere talentvolle, jonge ondernemers. Dit kan tijdens één van de bijeenkomsten of tijdens persoonlijke gesprekken op vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht! Meld je nu aan!

AANMELDEN


Ons aanbod:

Je bent nog niet bekend met ondernemen, maar wilt dit wel onderzoeken

Ontdek hoe je kunt ondernemen en hoe Emma at Work kan bijdragen aan jouw goede ideeën? We horen het graag; the sky is the limit wat ons betreft. Zet je ideeën en talent om in concrete plannen.

Je hebt al een plan en wilt je als ondernemer verder ontwikkelen

Zet met behulp van professionele coaches van ons Experience Lab jouw dromen en plannen om in concrete stappen. Ontwikkel je ondernemersvaardigheden en doe specifieke kennis op door het volgen van trainingen en workshops. Bouw je netwerk op en wissel ervaringen uit met andere ondernemers.

Je bent al gestart met ondernemen en wilt graag meer opdrachten en inkomsten

Genereer met behulp van het grote netwerk van Emma at Work nieuwe opdrachten en inkomsten. Spar met andere ondernemers, leer je netwerk optimaal in te zetten en breid je netwerk verder uit.

Voorheen JOP, nu gewoon ONDERNEMEN

Vroeger was JOP een apart project binnen de organisatie. Nu onder de vleugels van Emma at Work staan wij voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft. Bij Emma at Work sta jij centraal. Je wordt geïnspireerd en gefaciliteerd tot ondernemerschap. Spijker jezelf bij en bouw je netwerk uit.

Bekijk het filmpje en maak kennis met enkele van onze Jonge Ondernemende Pioniers van Emma at Work!


Iets voor jou?


Heb jij wel eens nagedacht over ondernemerschap? Of ben je misschien al begonnen aan een businessplan? Binnen Emma at Work bieden we afhankelijk van jouw situatie ondersteuning in de vorm van tools en toegang tot ons netwerk.


Ontdek het grote netwerk van Emma at Work


Emma at Work bestaat ruim 11 jaar en heeft in die tijd een groot netwerk van mooie bedrijven opgebouwd. In de afgelopen jaren zijn zo’n 1100 jongeren geplaatst bij honderden bedrijven. Kijk ook eens bij onze Club van 1000 en zie hoeveel bedrijven je kent.

Dit netwerk kunnen wij inzetten om jou te ondersteunen bij het starten en/of uitbouwen van jouw eigen onderneming! Daarnaast zijn er tientallen professionals uit het bedrijfsleven die jou helpen met training, coaching of het uitbreiden van jouw zakelijke netwerk binnen het Experience Lab.


AANMELDEN

Zij gingen je voor!Meer informatie vind je op de Facebook en LinkedIn pagina van JOP.

We drinken graag een kop koffie met je
en vertellen je vrijblijvend meer over
ondernemen en Emma at Work.