Maak kennis met JOP

Welkom bij JOP! Wat betekent dat precies? Bekijk onze video en hoor meer over onze werkwijze.

JOP is een broedplaats voor talentvolle jongeren die on­danks hun (fysieke) beperking het lef en de drive hebben om zelf­standig te ondernemen. Een plek waar ze worden uitgedaagd en geprik­keld, waar inspiratie hand in hand gaat met een realistische kijk op eigen mogelijkheden en ambities.

JOP staat voor Jonge Ondernemende Pionier en is een initiatief van Emma at Work, een organisatie die als missie heeft jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking te bemiddelen naar een baan.

Emma at Work is trots op het talent dat ze vertegenwoordigt. Jongeren die vaak al heel wat voor hun kiezen hebben gehad en te bewonderen zijn om hun veerkracht. Die – net als hun gezonde leeftijdgenoten – hun plek willen veroveren in de wereld. Waarvan sommigen de droom hebben om te on­dernemen, en sommigen al ondernemer zijn.

Emma at Work droomt met hen mee en ontwikkelde JOP. Om nog meer jongeren te laten bouwen aan hun talenten en hun toekomst.

Ontmoet de ondernemers aangesloten bij JOP

De wereld van JOP

Bij JOP staan jongeren centraal. Ze worden geïnspireerd en gefaciliteerd tot ondernemerschap. Ze kunnen er sparren met gelijkgestemden, een netwerk opbouwen en onderhouden en zich laten bijspijkeren en coachen door professionals uit het bedrijfsleven.

De jongeren kunnen er flexwerken of een van de vele workshops volgen die hen helpt te ondernemen. Van wet- en regelgeving rondom een uit­kering en ondernemen tot het maken van een website. Van persoonlijke ontwikkeling tot het schrijven van een business plan.

JOP is een veilige plek waar jongeren samen lachen om fouten, nieuwe ideeën uitwerken en opdrachten binnenhalen. Waar ze gecoacht worden in hun eigen ontwikkeling en ondernemerschap.

Zoals Anniek (25), één van onze startende ondernemers zegt: ‘JOP geeft mij de kans om met jongeren in gesprek te gaan die op hetzelfde punt hebben gestaan als ik nu. Zo kunnen we van elkaar en de professionals leren.

Meer informatie vind je op de Facebook, Twitter en LinkedIn pagina van JOP.

JOP is gevestigd aan de Europalaan 2 in Utrecht.

Kom je gauw eens langs?