Godelivia

Werken bij ABN AMRO

april 6, 2021
sam

Godelivia (28) heeft jeugdreuma. Ze heeft vergroeiingen in haar gewrichten en daarnaast heeft ze vaak last van ontstekingen. Godelivia heeft een Hbo-diploma commerciële economie met als afstudeerrichting sportmarketing.

“Ik heb jeugdreuma en had een bijbaan die fysiek belastend was. Ik was in de veronderstelling dat ik niet ‘ziek’ was en geen aanpassingen nodig had. Nadat ik ernstig ziek werd merkte ik dat ik moeite had met een baan vinden die bij mijn situatie past. Zo ben ik bij Emma at Work terecht gekomen.”

“Een belangrijke voorwaarde om je werkervaring een langdurig succes te maken, is een baas die met je meedenkt.”


Chronisch ziek en werk

“In 2013 heb ik een aantal bijbaantjes gehad, zoals op de communicatie-afdeling van het UMC als commerciële medewerker binnendienst. Ook heb ik als administratief medeweker op de OK-holding gewerkt. Tijdens de laatste Emma at Work Award-uitreiking deed ik mijn verhaal. Op dat moment was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik met veel plezier bij de ABN AMRO in Amsterdam gevonden.”

Werkplek voor mensen met een beperking

“Werken voor zo’n grote organisatie als ABN AMRO was nieuw voor mij. Ik leer ontzettend veel op het gebied van marketing. Op dit moment begeleid ik meerdere projecten die ik met hulp van de expertise van mijn collega’s uitvoer. Het is en blijft een leertraject om te kijken wat ik aan kan. Dit is met vallen en opstaan en elke dag leer ik weer meer. Een belangrijke voorwaarde om de werkervaring een langdurig succes te maken, is een baas die met je meedenkt. Bij ABN AMRO is dit zeker het geval. Samen komen we er steeds weer uit.”

Gerelateerd